DENTALUNION Rendelő – Európai színvonal

 

A DENTALUNION több mint másfél évtizede van jelen Ausztriában és Magyarországon. A budapesti fogászati rendelőnk ugyanazokkal a képzett szakorvosokkal várják Önt, mint osztrák klinikáink, így garantáljuk Önnek a nemzetközi színvonalú ellátást.

 

A DENTALUNION szakmai csapatának fontos, hogy az egészséges fogak mindenki számára elérhetők legyenek, ezért kezeléseink árait Magyarországon mindig a magyar piaci árakhoz igazítjuk. Ez azt jelenti, hogy áraink a környezetünkben található hazai magánrendelők áraihoz hasonlóak!

Időpontot kérek!
Kiváló Sszakemberek

Munkatársaink ausztriai és magyarországi Fogszakorvosi és Szájsebészeti Központunkban egyaránt dolgoznak, így tőlünk valóban európai színvonalú ellátást kap. Implantációt egy átlagos klinikán általános fogorvos is végezhet, míg nálunk ezt csak tapasztalt szájsebész kolléga végezheti el. Rendelőnkben kizárólag több éves tapasztalattal rendelkező szakorvosok dolgoznak!

Kapcsolat
Modern Technológia

Egy átlagos budapesti magánrendelőhöz képest a DENTALUNION Fogászati és Szájsebészeti Központban modernebb technikai eszközök használatával, magasabb szinvonalu kezeléseket kap, a környezetünkben található magánrendelők árainál alacsonyabb árakért! Külföldi klinikáinknak köszönhetően elsőként értesülünk a legmodernebb eszközökről és technológiákról, melyeket a tesztelés után itthon is bevezetünk. Nálunk a minőség és az Ön egészsége a legfontosabb!

Árlista
Dupla Garancia

Budapesti Fogszakorvosi és Szájsebészeti Központunk minden kezelésre dupla garanciát ad, ezzle is bizonyítva  szakértelmünket és áraink versenyképességét. A minőségi garancia része a félévenkénti ingyenes kontroll, ahol az esetleges garanciális munkákat is elvégezzük. Árgaranciánk azt jelenti, hogy kezeléseinket a legjobb áron kapják meg pácienseink!

Garanciák


Saját budapesti labor

 

Saját, modern laborunknak köszönhetően egy átlagos magánrendelőnél kétszer gyorsabb munkára vagyunk képesek.

Másfél évtized siker

 

Itthon 2000, Ausztriában 2004 óta dolgozunk a fogászati piac élén. Tapasztalatunk és elégedett pácienseink száma a bizonyíték szakértelmünkre.

Svájci és német alapanyagok

 

Az európai színvonalat nem csak szakorvosaink, hanem az általunk használt svájci és német technológiák és alapanyagok biztosítják.

Időpontot kérek!

Több mint másfél évtizedes tapasztalat

A DENTALUNION Magyarországon már 2000 óta, Ausztriában 2004 óta sikeres a fogászati piacon

Esztétikus fogtömések

Porcelán koronák

Kivehető fogpótlások

Implantáció

Inlay, Onlay fogpótlások készítése

Arany koronák

Rögzített fogpótlások

Fogkő eltávolítás

Láthatatlan fogszabályozás

Cirkónium koronák

Koronák és hidak

Fogfehérítés

Fogpótlás 5 nap alatt

Kérdése van?

Hívjon bennünket, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.: +36 70 616-8025

100% minőségi garancia

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokat ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nemkívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma megszüntetése szintén ingyenes.

Kettő az egyben garancia

 

Mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a kezelések alatt. Ezért  is biztosítunk dupla garanciát!

Gyakorlati árgarancia

 

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Magyarországi DENTALUNION Rendelő

Kérjen időpontot, és látogasson el budapesti fogászati központunkba!

1113 Budapest, Tibavár u. 6.

+36 1 439-0507 +36 70 318 8580

Tibavár utcai rendelőnket tömegközlekedéssel a legkönnyebben az 55, 88, 150, 252, 272-es autóbuszokkal, az Ajnácskő utcai megállónál leszállva tudja megközelíteni. Autóval a Móricz Zsigmond körtérről 3-5 perc alatt könnyedén elérheti a Tibavár utcai rendelőnket. Fogászatunk előtt ingyenes utcai parkolásra van lehetősége.

Időpontot kérek!