A DENTALUNION INGYENES SZOLGÁLTATÁSA

 

A DENTALUNION Fogászati és Szájsebészeti Központ egy ingyenes, semmire nem kötelező Személyes Konzultáció lehetőségét ajánlja fel páciensei részére! A konzultáción digitális panoráma-röntgen felvételt készítünk, egy szakképzett szájsebész megvizsgálja a fogazatot, az íny, a fogágy, valamint a szájüreg általános állapotát és az eredményt ott helyben közöljük. Kérésre szájüreg rákszűrést is végzünk, szintén ingyen!

Az állapotfelmérést végző szakorvos közérthető nyelven összefoglalja a vizsgálat eredményét, javaslatot tesz a legoptimálisabb megoldásra, továbbá elmondja az esetleg még szóba jöhető egyéb lehetőségeket is. A kezelést illető egyetértést követően Árajánlat és Kezelési Terv készül, amiben le van írva, hogy melyik napon mi történik, valamint, hogy mikor kerül sor az átadásra.

Az implantátumok beültetése fájdalommentesen, minimál invazív sebészi eljárással történik!

 

Hosszú évekig szenvedtem hiányos, elhanyagolt fogazatom miatt, de most komolyan úgy érzem, visszakaptam a fiatalkori fogaimat. Az életem teljesen megváltozott. Ismét kiegyensúlyozott és boldog vagyok!” – Mondta az egyik hálás páciensünk, aki részére a legújabb svájci technológiával, Azonnal Terhelhető Implantátumok felhasználásával készült új alsó és felső fogsor, 5 NAP ALATT!

NE HAGYJA KI A MA LÉTEZŐ LEGFEJLETTEBB TECHNOLÓGIÁVAL TÖRTÉNŐ FOGPÓTLÁSI LEHETŐSÉGET!

Kérjen időpontot INGYENES személyes konzultációra!

Fogpótlás Implantátummal
Jelentős Csonthiány Esetén is

Válassza a hagyományosnál gyorsabb, tartós, jelentős csonthiány esetén is alkalmazható, Azonnal Terhelhető Implantátum megoldást!

Azonnal Terhelhető Implantátátum

Ez mind benne van az árban!

Panoráma röntgen

Állapotfelmérés

Konzultáció

Kezelési terv

Fájdalomcsillapítás

Műtéti előkészület

Implantálás

Lenyomatvétel

Vázpróbák

Korona, híd, fogsor

Harapás beállítás

Ingyenes kontroll

Mit jelent a 2 csomag elnevezése?

Teljes alsó vagy felső szájrehabilitáció

Teljes szájrehabilitáció

Azonnal Terhelhető Implantátum

Teljes alsó vagy felső szájrehabilitáció

A meglévő, de protetikai ellátásra alkalmatlan fogak eltávolítása, implantátumok beültetése (8-10 db) és a rögzített, hosszú távú ideiglenes pótlás, alsó vagy felső állcsontra.
1 985 000 Ft

Teljes szájrehabilitáció

A meglévő, de protetikai ellátásra alkalmatlan fogak eltávolítása, implantátumok beültetése (16-20 db) és a rögzített, hosszú távú ideiglenes pótlások, alsó és felső állcsontra.
2 945 000 Ft

TARTÓS, VÉGLEGES  FOGSOR, 4 AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUMMAL

4 azonnal terhelhető implantátumon rögzülő, tartós, GÖMBFEJES FOGSOR – 5 nap alatt!
1 895 000 Ft

TARTÓS, VÉGLEGES  FOGSOR, 4 AZONNAL TERHELHETŐ MULTIUNIT IMPLANTÁTUMMAL – JELENTŐS CSONTHIÁNY ESETÉN

4 azonnal terhelhető MU implantátumon rögzülő fix, STÉGES FOGSOR, jelentős csonthiány esetén  – 5 nap alatt!
1 985 000 Ft

Időpontot kérek!
Azonnal Terhelhető Implantátum
TELJES FOGSOR 5 NAP ALATT

 

A DENTALUNION specialitása: ideiglenes vagy végleges fogpótlás 5 nap alatt, Azonnal Terhelhető Implantátum használatával, svájci technológia és alapanyagok felhasználásával. Ez a fajta implantátációs fogpótlás azoknál is lehetséges, akiknél jelentős csonthiány van. Nem jár komolyabb sebészi beavatkozással, teljesen fájdalommentes és mindössze egy hét alatt elkészülhet egy teljes szájrehabilitáció! (Alsó és felső fogsor)

OLCSÓBB ÉS GYORSABB MINT A KÉTFÁZISÚ

 

Az Azonnal Terhelhető Implantátum összességében olcsób lehet, mint a hagyományos, két fázisú implantátumé, mert míg ez utóbbinál maga az implantátum több részből áll, addig az előzőnél az implantátum egy komplett egység. Ennek következtében rövidebb a kezelési idő és a beültetés kevesebb terhelést jelent a páciens számára. A másik nagy előny a gyorsaság, hiszen az Azonnal Terhelhető Impantátum használatával készült fogpótlások sokkal rövidebb idő alatt elkészülnek, az esetek 95%-ban 5 nap alatt!

100% FÁJDALOMMENTES!

 

Az Azonnal Terhelhető Implantátum beültetése jelentéktelen műtéti beavatkozással jár, miután nincs szükség az íny feltárására. A műtétet több lépcsős fájdalomcsillapítás előzi meg, ami olyan hatékony, hogy a páciens semmiféle fájdalmat nem érez a kezelés alatt.

Az  Azonnal Terhelhető Implantátum Előnyei
  • Jelentős csonthiány esetén is alkalmazható!
  • Több lépcsős, hatékony fájdalomcsillapítás!
  • Kíméletes műtéti beavatkozás!
  • Teljes szájrehabilitáció (alsó és felső fogsor) akár 5 nap alatt!
  • A beültetett implantátumok azonnal terhelhetők!
  • Nem kell megvárni a 3-6 hónap csontosodási időt!
  • Nincs szükség kiegészítő elemekre, az implantátum egy részből áll!
  • A jelentéktelen beavatkozás miatt gyors a gyógyulási idő!
  • Foghúzás után azonnal elkezdődhet az implantáció!
Időpontot kérek!

Gyors, Tartós, Jelentős Csonthiány Esetén is Alkalmazható

Miért jobb választás az Azonnal Terhelhető Implantátum a hagyományos, Kétfázisú Implantátumhoz képest?

A kezelések jellemzői

Kezelés ára

Alkalmazhatóság

Kezelési idő

Ideiglenes pótlás

Végleges pótlás

Csontpótlás

Sinus lift

Azonnal Terhelhető Implantátum

Olcsóbb

Csonthiánynál is

5 nap (Az esetek 95%-ban)

5. napon

Bármikor

Nem szükséges

Nem szükséges

Hagyományos Kétfázisú Implantátum

Drágább

Csont hiánynál nem

3-6 hónap

Nincs rá lehetőség

3-6 hónap után

Szükséges lehet

Szükséges lehet

A kezelés lépései

Az Azonnal Terhelhető Implantátumokhoz rögzített teljes alsó és felső fogsor az esetek 95%-ban mindössze 5 nap alatt elkészül

Előkészítés

 

Nagyon fontos folyamat az implantáció előkészítése. Panoráma röntgenfelvétel készítése, a páciens elő- és felkészítése a beavatkozásra. Ezt követi a protetikai ellátásra alkalmatlan foga eltávolítása, a konkrét teendők számbavétele, a páciens tájékoztatása, műtétre történő felkészítése. Az implantálást megelőző utolsó fontos lépés a több lépcsős, helyi érzéstelenítés.

Implantálás

 

A műtét napján történik az Azonnal Terhelhető Implantátumok beültetésre történő előkészítése, majd azok behelyezése. Ez a beavatkozás sokkal kíméletesebb, mint a Kétfázisú Implantátumok esetében! A megfelelő számú implantátum beültetése után kerül sor lenyomatok készítése, amelyek alapján a fogtechnikai laboratóriumunk elkészíti vázat, majd a tartós, ideiglenes fogsort.

Ideiglenes Fogsor

 

A kezelés végén, az implantátumok beültetése után kerül sor a mintavételre a tartós, ideiglenes fogsor-hoz. A fogsor a 4.- 5. napon készül el és kerül rögzítésre az implantátumokon. Ugyancsak ekkor történik a fogsor “finomhangolása” harapásbeállítás, s további igazítások a funkció és a komfortérzet javítása érdekében. A pácienseknek számolniuk kell azzal, hogy az első 4-5 napban – a tartós, ideiglenes fogsor elkészültéig – fogatlanok lesznek.

Végleges Fogsor

 

tartós, ideiglenes fogsor a gyógyulási és megszokási folyamat része, aminek hossza egyénenként változó, de egy éven belül szükséges lecserélni tartós, végleges fogsorra. Ez a fogsor hosszú évekig teljes megelégedéssel használható, mert úgy funkció, mint esztétika tekintetben tökéletes, az eredetihez nagyon hasonló fogsor. Az árba csak a tartós, ideiglenes fogsor ára tartozik bele!

100% Minőségi Garancia

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokra 100%-os garanciát vállalunk! Meghatározott időnként ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nem kívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma maradéktalan megszüntetése szintén ingyenes.

Kettő az egyben garancia

 

A magunk részéről mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat úgy a kezelések alatt, mint azt követően. Ezt úgy érjük el, hogy az elvégzett fogászati beavatkozásokra és a felhasznált anyagokra is dupla garanciát biztosítunk!

Gyakorlati árgarancia

 

Pácienseink számára az egyik legfontosabb biztosíték a a gyakorlati árgarancia.  Ez biztosítja, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Fogpótlás 5 nap alatt

Teljes Fogsor 5 nap alatt?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy kérjen időpontot online és kollégáink egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.: +36 70 616-8025

Gyakori kérdések

Pontos válaszok az Azonnal Terhelhető Implantátum alkalmazásával kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

Mit jelent az egyfázisú implantátum?
Az egyfázisú Azonnal Terhelhető Implantátum egy új, svájci implantációs technológia, egy olyan megoldás, amelynek során az implantátum mélyebbre helyezhető a csontban mint a hagyományos kétfázisú implantátumok esetében. A mélyebb beágyazásnak köszönhetően ezzel a megoldással azoknál pácienseknél is megtörténhet a fogpótlás, akiknél a hagyományos, kétfázisú implantáció, a jelentős csonthiány miatt eddig nem jöhetett  szóba.
Kiknek megoldás az Azonnali implantátum?

A páciensek nagy része ma már tudja, hogy a fogászati implantátumok alatt a balesetben vagy fogbetegség következtében elvesztett fogaknak az állcsontba csavarozott titán mûgyökerekkel végzett pótlását értjük. A Dr. IHDE Dental több mint 50 éves tapasztalata és páciensorientált tevékenysége eredményeképpen ma már a páciensek 99%-ának jelent megoldást az Azonnal Terhelhető Implantátum, mellyel a kezelés első napjától ideiglenes, majd az azt követő 3-6 napon belül végleges rögzített pótlást kaphatnak.

A műtét fájdalmas?

A műtét minden esetben teljes érzéstelenítésben zajlik, kérés szerint  szedációban és altatásban is végezhetjük. Így Ön nem fog emlékezni a kellemetlen részletekre és nem lesz műtét utáni traumája sem.

Mit jelent a "minimalinvaziv" kezelés?

A “minimalinvaziv” (vagy a szakemberek által lebenymentesként nevezett használt) technika már több mint 25 éve létezik a fogászatban. Ez egy “vér és fájdalommentes” módszer, amely során a kezelőorvos (sebész vagy fogorvos) a fogíny felvágása helyett  a rögzítendő implantátum számára az íny átfúrásával hozza létre a kívánt üreget a csontban. A páciensek ez idő alatt helyi érzéstelenítésben részesülnek, és tapasztalataink szerint az esetek többségében ennek elmúlása után már nincs szükségük utólagos, otthoni fájdalomcsillapításra. A fogínyen csak apró lyukakat ejtett az orvos, így a pácienseknek nem kell megvárnia a hosszadalmas (3-6 hónapos) gyógyulási időt.

Pontosan mi történik a kezelésen?

Az első kezelésen helyi érzéstelenítésben feltárásra kerül az oldalsó ínyterület. Ezután egy függőleges és egy vízszintes vágást frézelünk a csontba, ahová behelyezzük az implantátumot. Az implantátumok trans-osseálisan kerülnek beültetésre: ez azt jelenti, hogy alaplapjuk a kortikális belsõ és külső részét is elérik. Az implantátumokat elmozdulás ellen csavarokkal lehet rögzíteni. A műtét után azonnal megtörténik a lenyomatvétel, a páciens a következő napon már vázpróbára, a műtétet követõ 3-6. napon pedig a végleges vagy hosszú távú ideiglenes (6 hónap) pótlás beragasztására érkezik a rendelõbe. Az Azonnali implantátumokat a protetikai felépítmény (pl. híd) stabilizálja.

Hogy lehet csak 5 nap a kezelés?

Az Azonnal Terhelhető Implantátum beültetése csupán minimális műtéti beavatkozással jár. Az első találkozón, a szükséges előkészületek után  a szájsebész beülteti a kívánt számú implantátumot. Ezután következik a fogsor elkészítéséhez szükséges harapásos mintavételek. A protézisek a saját, jól felszerelt fogtechnikai laboratóriumunkban készülnek el. A páciensnek ezután naponta kontrollra kell járnia. Végül az 5. munkanapon megkapja az ideiglenes vagy végleges fogpótlását és újra önfeledten mosolyoghat.

Mikor javasolt az Azonnali implantátum?

Előbb vagy utóbb az mindenki szembesül vele, hogy fogorvosunk már nem tudja megmenteni fogunkat, és azt el kell távolítani. Sokaknál ez már lehet, hogy be is következett, és foghiánnyal, foghiányokkal élnek, esetleg részleges vagy teljesen kivehető fogpótlást, úgynevezett protézist hordanak. Az elvesztett fogakat hogyan tudjuk pótolni? Mostanra a fogászati tudomány és technológia már eljutott arra a fejlettségi szintre, hogy a fogászati implantátumok (más néven műgyökerek) az elvesztett fogak helyére rutinszerűen beültethetők. Az eljárást végző szakorvosok többsége azt vallja, hogy ez a beavatkozás nem kell, hogy nagyobb kockázattal járjon, mint egy foghúzás.

Mit jelent a csontpótlás?

A fogorvosok és szájsebészek egyre gyakrabban találkoznak azzal a problémával, hogy az implantációra jelentkező vagy azután érdeklődő páciensek meghatározó százalékának nem tudják önmagában az implantátumok behelyezését ajánlani. A sokáig halogatott fogpótlás, vagy akár az évtizedekig hordott híd vagy protézis alatt a rágóerõvel közvetlenül nem terhelt csont olyan mértékben visszahúzódik, hogy fogászati implantáció előtt csontfelépítésre vagy “szinusz-emelésre” van szükség. Ez a beavatkozás történhet szintetikus csontpótló anyagokkal vagy a páciens saját csontjának átültetésével is. Sok szakorvos előnyösnek tartja a beteg csípőjébõl való csontnyerést, mások a koponya, az állcsont megfelelő területéről veszik ki és építik be a megfelelő helyre a szükségesnek ítélt csontot. Míg az előbbi eljárás minden esetben kórházi körülmények között, altatásban történik, utóbbinál gyakran elég a helyi érzéstelenítés. Mindkét eljárásról elmondhatjuk, hogy megfelelő csont nyerése érdekében egészséges testrészünket kell “feláldoznunk” állcsontunk és közvetve a fogaink gyógyítása, pótlása érdekében. A csontépítés vagy átültetés azonban a műtéti folyamatnak csak az első része, minden esetben újabb műtét, műtétek követik azt és gyakran több év és 4-5 mûtét is eltelhet, mire a páciens rögzített fogpótlással rendelkezhet. Az altatás önmagában is jár mûtéti kockázattal, a csontfelépítések pedig gyakran nem hozzák meg a kívánt eredményt.

Mennyire terhelhető az Azonnali implantátum?

Részleges vagy teljes szájrehabilitáció esetén még az sem akadály, ha egy vagy néhány, protetikailag nem ellátható, azaz menthetetlen fog akadályozza az implantációt. Az Azonnali implantátumok közvetlenül a foghúzás után behelyezhetők, és más implantátumokkal vagy arra alkalmas fogakkal összeblokkolhatók. Ez egy olyan stabil konstrukciót eredményez, melyet professzionálisan képzett orvosaink teljes biztonsággal, magas esztétikai követelmények mellett is azonnal meg tudnak terhelni.

Mennyi idő a gyógyulás?

A speciális technológiának köszönhetően a gyógyulási idő minimálisra csökken. Míg az általános implantáció esetében akár 6 hónap is lehet a gyógyulás, az Azonnali esetében már az 5. napon végleges fogpótlásai lehetnek. Nincs szükség ideiglenes pótlásra és a fájdalmas gyógyulási folyamatot is elfelejtheti.

Szeretne Új Fogsort 5 Nap Alatt?

Hívjon minket: +36 70 616-8025
vagy kérjen időpontot online!