Orvosaink

Szakorvosaink évtizedes nemzetközi és hazai tapasztalattal állnak rendelkezésére

Dr. Kardos Ferenc

Dr. Kardos Ferenc 1974-ben fejezte be tanulmányait a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán.

Még ebben az évben házasságot kötött, amiből 1976-ban született leány gyermekük, aki később két unokával ajándékozta meg őket.

1977-ben sikeres szakvizsgát tett, és a Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa tett.

Egészen a kétezres évek elejéig állami alkalmazáasban fogszakorvosként dolgozott, miközben 1979-től 2009-ig magánpraxist is folytatott.

2009-től az Osztrák Fogorvosi Kamara tagja és ez időtől főállásban dolgozik Ausztriában (Bécs és Linz) a DENTALUNION Fogászati és Szájsebészeti Központ rendelőiben.

Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa

Dr. Páli Norbert

Dr. Páli Norbert 1973-ban született, általános iskolás éveit Bécsben töltötte, és itt járt kétnyelvü középiskolába is 1992-ig.

 

1998-ban fejezte be tanulmányait a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd két évvel később  Fog- és Szájbetegségek Szakvizsgát tett.

 

2000-ben nyitotta meg első fogászati magánklinikáját Budapesten, a Hattyú utcában DENTALUNION néven. Az immár 15 éve nagy sikerrel üzemelő rendelő elismerést vívott ki magának mind szakmai, mind pedig a páciensek körében úgy Magyarországon, mint Ausztriában.

 

Az EU 2004-es bővítése után az első fogorvos, aki az újonnan belépő országok orvosai közül tagja lett  az Osztrák Orvosi Kamarának!  Ugyanez év szeptemberében az EU adta lehetőségeket kihasználva, néhány korábbi kollégájával közösen, egy 190 nm-es fogászati magánklinikát nyitott Bécsben, ahol azóta is praktizál.

 

2005-ben egy újabb fogászati rendelőt nyitottak szintén Bécsben, a Sudtiroler Platz-on.

 

Az egyre gyorsabban növekvő forgalom szükségessé tette egy saját fogtechnikai műhely létrehozását, így került megalapításra 2005-ben a DENTAL UNION Hungary Kft. Fogtechnikai Laboratórium.  A laboratórium teljeskörű fogtechnikai szolgáltatásokat nyújt mind a DENTALUNION fogszakorvosi rendelők részére, mind pedig az Európai Unió, továbbá Magyarország fogorvosai számára.

 

2006-ban Salzburgban újabb fogászati rendelőt nyitottak, majd egy évvel később Linz belvárosában nyitották meg legújabb rendelőjüket.

 

Két gyönyörű leánygyermek Édesapja!

Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa

Dr. Vásárhelyi Beáta

Debreceni Orvostudományi Egyetement, majd ugyanitt tanult tovább a Fogszakorvosi karon. 2001-ben diplomázott mint Fog és Szájbetegségek Szakorvosa.

2010- 2015 között Budapest XI. és XII. kerületi valamint Biatorbágyi magánrendelőkben dolgozott. Szakmai erőssége: protetika, konzerváló fogászat, endodontia és esztétikai fogászat.

2004-2010 között a miskolci Min-DENT Kft.-nél dolgozott mint Fogszakorvos. Fogászati járóbeteg ellátás keretében konzerváló fogászati és protetikai munkát végezett, e mellett fogfehérítéssel és esztétikai fogászattal is foglalkozott. Közben elsajátította a rendelőben lévő digitális röntgenfelvételi eljárásokat is.

2001-2004. A szakvizsga sikeres megszerzése után körzeti fogászati járóbeteg ellátást végezett, beosztott fogorvosként.

1999-2001. Dentiprax Kft. Nagyhalász – Fogorvosként a körzeti fogászati járóbeteg ellátásban dolgozott, a rezidensképzés keretében.

1991-1993. Az egyetem elvégzése előtt fogműves szakképesítést szerezett, a Beregszászi Pál Ipari Szakközépiskolában, mely tudást a protetikai tervezések során mai napig jól tudja hasznosítani.

Munkájában kitartó, megbízható és lelkiismeretes. Tapasztalatait  nagy forgalmú magánrendelőkben szerezte, ahol lehetősége volt a kollégákkal való együttműködés rutinjának megszerzésére. Szereti a hivatását, pácienseivel és kollégáival képes jó kapcsolatot kiépíteni és tartani.

Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa

Fogpótlás 5 nap alatt

Kérdése van?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.: +36 70 616-8025

100% minőségi garancia

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokat ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nemkívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma megszüntetése szintén ingyenes.

Kettő az egyben garancia

 

Mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a kezelések alatt. Ezért  is biztosítunk dupla garanciát!

Gyakorlati árgarancia

 

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!