Orvosaink

Szakorvosaink évtizedes nemzetközi és hazai tapasztalattal állnak rendelkezésére

Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa

Dr. Kardos Ferenc

Dr. Kardos Ferenc 1974-ben fejezte be tanulmányait a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán.

Még ebben az évben házasságot kötött, amiből 1976-ban született leány gyermekük, aki később két unokával ajándékozta meg őket.

1977-ben sikeres szakvizsgát tett, és a Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa tett.

Egészen a kétezres évek elejéig állami alkalmazáasban fogszakorvosként dolgozott, miközben 1979-től 2009-ig magánpraxist is folytatott.

2009-től az Osztrák Fogorvosi Kamara tagja és ez időtől főállásban dolgozik Ausztriában (Bécs és Linz) a DENTALUNION Fogászati és Szájsebészeti Központ rendelőiben.

Fog- és Szájbetegségek Szakorvosa

Dr. Vásárhelyi Beáta

Debreceni Orvostudományi Egyetement, majd ugyanitt tanult tovább a Fogszakorvosi karon. 2001-ben diplomázott mint Fog és Szájbetegségek Szakorvosa.

2010- 2015 között Budapest XI. és XII. kerületi valamint Biatorbágyi magánrendelőkben dolgozott. Szakmai erőssége: protetika, konzerváló fogászat, endodontia és esztétikai fogászat.

2004-2010 között a miskolci Min-DENT Kft.-nél dolgozott mint Fogszakorvos. Fogászati járóbeteg ellátás keretében konzerváló fogászati és protetikai munkát végezett, e mellett fogfehérítéssel és esztétikai fogászattal is foglalkozott. Közben elsajátította a rendelőben lévő digitális röntgenfelvételi eljárásokat is.

2001-2004. A szakvizsga sikeres megszerzése után körzeti fogászati járóbeteg ellátást végezett, beosztott fogorvosként.

1999-2001. Dentiprax Kft. Nagyhalász – Fogorvosként a körzeti fogászati járóbeteg ellátásban dolgozott, a rezidensképzés keretében.

1991-1993. Az egyetem elvégzése előtt fogműves szakképesítést szerezett, a Beregszászi Pál Ipari Szakközépiskolában, mely tudást a protetikai tervezések során mai napig jól tudja hasznosítani.

Munkájában kitartó, megbízható és lelkiismeretes. Tapasztalatait  nagy forgalmú magánrendelőkben szerezte, ahol lehetősége volt a kollégákkal való együttműködés rutinjának megszerzésére. Szereti a hivatását, pácienseivel és kollégáival képes jó kapcsolatot kiépíteni és tartani.

Fogpótlás 5 nap alatt

Kérdése van?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.: +36 70 616-8025

100% minőségi garancia

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokat ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nemkívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma megszüntetése szintén ingyenes.

Kettő az egyben garancia

 

Mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a kezelések alatt. Ezért  is biztosítunk dupla garanciát!

Gyakorlati árgarancia

 

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!