AKÁR 7 ÁRNYALATTAL FEHÉREBB FOGAK

 

Szakszerű fogfehérítés után akár hét árnyalattal is fehérebbek lehetnek a fogai, s ha helyesen ápolja afogait, akár 1 évig sem kell fogfehérítésre gondolnia, mert fogai ilyen hosszú ideig maradhatnak csillogóan fehérek.

MINŐSÉGI FOGFEHÉRÍTÉS

 

A DENT ELITE kétféle fogfehérítési megoldást ajánl páciensei részére. Az egyik a ClearWhite Oxygen rendelői fogfehérítés amit fogászati rendelőnkben, szakképzett dental higienikus végez, orvosi felügyeletmellett, így biztos lehet abban, hogy a kezelés közben fogzománca sértetlen marad. Ez a fajta kezelésegyetlen alkalommal, 3×15 perce időtartamban történik.

A másik, általunk ajánlott Opalescence fogfehérítés otthon végezhető és 1-2 hetet vesz igénybe.Fogfehérítés ellőtt mindenképpen ajánlott a fogkövet eltávolítani, amit az Ön kívánságra szakorvos isvégezhet.

PEROXIDMENTES FOGFEHÉRÍTÉS

 

Az általunk használt és ajánlott peroxidmentes fogfehérítés módszer hatásos, de ugyanakkor nem károsítja a fogzománcot. A LED lámpás kezelésnek köszönhetően fogai nem lesznek érzékenyebbek, csak fehérebbek.

TELJESEN FÁJDALOMMENTES FOGFEHÉRÍTÉS, AZ OXIGÉN EREJÉVEL

Fogfehérítés = Hófehér fogak akár már holnap!

Kérjen időpontot, és vegye igénybe Páros Fogfehérítési akciónkat!

Ez mind benne van az árban!

Állapotfelmérés

Konzultáció

LED lámpás fogfehérítés

Fájdalommentes kezelés

Fogzománc megóvás

Dentálhigiéniai tanácsadás

6-7 árnyalatnyi fehéredés

ClearWhite technológia

3x15 perces kezelés

Garantált fehérség

Fogfehérítés árak

ClearWhite Oxygen fogfehérítés

Élvezze fehérebb fogait, és mosolyogjon újra önfeledten akár már holnap! Foglaljon időpontot most, hogy még az akciós áron végezhessük el Önnek a fogfehérítést!

 

Kedvezményes ár: 40 000 Ft

 

Páros ClearWhite fogfehérítés

Jöjjön el hozzánk, és hozza el férjét, feleségét, rokonát vagy gyermekét. Ketten még olcsóbban élvezhetik a ClearWhite technológia hatását!

 

Kedvezményes ár: 60 000 Ft

Időpontot kérek!
100% MINŐSÉGI GARANCIA

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokat ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nemkívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma megszüntetése szintén ingyenes.

KETTŐ AZ EGYBEN GARANCIA

 

Mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a kezelések alatt. Ezért  is biztosítunk dupla garanciát!

GYAKORLATI ÁRGARANCIA

 

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Fogpótlás 5 nap alatt

Fehér fogakra vágyik?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.:  +36 70 616-8025

A kezelés lépései

A fogfehérítés mindössze 45 percet vesz igénybe

IDŐPONT KÉRÉS

 

A kezelések túlnyomó része időpont kéréssel kezdődik. Ezzel kapcsolatban fontos tudni, hogy csak akkor ajánlott időpontot kérni, ha teljesen biztosak vagyunk abban, hogy a fogfehérítés kezelést most akarjuk elvégeztetni Az időpontkérés azt jelenti, hogy legalább félórára a teljes rendelő az Ön rendelkezésére áll, szakorvossal, asszisztenssel és minden egyéb eszközzel egyetemben. Mind ezért mi csak annyit kérünk, hogy tiszteljen meg bennünket azzal, hogy megjelenik a megbeszélt időpontban.

KONZULTÁCIÓ

 

A fogfehérítés kezelést minden esetben konzultáció előzi meg. A szakképzett dental higienikusnak vagy az orvosnak tudnia kell, hogy milyen állapotban van fehéríteni kívánt fogsora, mert csak ennek ismeretében döntheti el szükséges e például fogkő eltávolítás vagy fogtisztítás a fogfehérítés előtt. A dental higienikus ezután megbeszéli Önnel a kezelés pontos részleteit és elmondja azt is mire számíthat a későbbiekben.

FOGFEHÉRÍTÉS

 

Általában úgy kell kezdeni a napot, mint bármelyik másikat, lehet reggelizni, kávézni, ahogy általában szokta. A fogfehérítés kezelés helyi érzéstelenítés nélkül történik. A szakképzett dentalhigienikus alaposan megvizsgálja a fogazatát, szükséges e fogkő eltávolítás vagy fogtisztítás. AClearWhite Oxygen rendelői fogfehérítés három, egyenként 15 perces periódusból áll, ami után fogai csillogóan fehérekké varázsolódnak. A hatás a fogazattól függően 3-6 hónapig megmarad. A fogfehérítés kezelést követő héten ingyenes kontroll vizsgálaton felmérjük a fogak állapotát.

Gyakori kérdések

Pontos válaszok az fogfehérítéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

Mennyivel lesz fehérebb a fogam?

Tapasztalatunk szerint a kezelést követően 6-7 árnyalattal lesznek fehérebbek a fogai, a 16 árnyalatból álló fogfehérítés skálán. Nyugodtan kijelenthetjük hát, hogy ez az elérhető leghatékonyabb peroxidmentes fogfehérítési eljárás. A fogfehérítés sajnos nem mindenkinek garantálja ugyanazt az eredményt. A fogak állapota, életmód, fogfehérítő kezelés típusa és időtartama egyaránt befolyásolhatják az elért eredményt.

Mennyi idő alatt érhető el eredmény?

A ClearWhite Oxygen technológiát használva a kezelés mindössze 45 percet vesz igénybe! Ha összehasonlítjuk ezt más, akár otthoni használatra szánt fogfehérítési módszerekkel, akkor nagyon rövid időről beszélhetünk. Az otthoni fehérítési módszerek akár 2 hétnél is több időt vehetnek igénybe.

Az eljárás fájdalommal jár?

Az általános klinikai fogfehérítő módok a gyors és látványos hatás elérése miatt magas koncentrációban tartalmaznak hidrogén peroxidot, ami a kezelést követően érzékenységet, a kezelés alatt pedig irritációt okozhat. Az általunk alkalmazott ClearWhite Oxygen technológia nem tartalmaz peroxidot, így teljesen fájdalommentes és tökéletesen biztonságos bárki számára.

Olcsóbban is láttam már. Ez jobb?

Az olcsó megoldások általában nem hozzák az elvárt eredményt. Továbbá az is kérdés, hogy nincs-e valamilyen káros mellékhatásuk!? Többnyire az ilyen olcsó beavatkozásokat nem fogászati szakemberek végzik, amivel nagyon óvatosnak kell lenni, hiszen komoly károkat okozhatnak!

Fogorvost keres?

Hívjon minket: +36 70 616-8025
vagy kérjen időpontot online!