fix fogsor
MILYEN ELŐNYEI VANNAK AZ AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUMOKNAK?
 • 5 nap alatt végleges esztétikus pótlás
 • Az implantátum kilökődése nélkül, 99,74%-os csontosodási eredmények
 • A műtétet kizárólag képzett, nagy gyakorlattal
  rendelkező dentoalveoláris sebészek végzik
 • Kiváló minőségű svájci implantátumcsalád
 • Implantátumokra élethosszig tartó gyártói garancia
 • Implantálás lehetősége jelentős csonthiány
  esetén is csontbeültetés nélkül
 • Kedvezőbb árú mert az árban és az implantátumban egyben benne foglaltatik minden ami a hagyományos implantátumnál járulékos költségként jelenik meg
  (gyógyulási csavar, implantátum feltárás, implantátumfej)
 • Saját fogtechnikai laboratórium
 • Fájdalommentes kezelés
STABIL, ESZTÉTIKUS fix fogsor 5 nap alatt,  egy életre!
Egy 21. századi svájci technológián alapuló, azonnal terhelhető implantátum család segítségével szinte határtalanok a lehetőségek a fogpótlásra. Az egyik legkedveltebb megoldás az Azonnal Terhelhető Implantátum segítségével készülő fix fogsor. Óriási előny, hogy jelentős csonthiány esetén is alkalmazható valamint, hogy akár 5 munkanap alatt elkészülhet egy teljes szájreahabilitáció! (teljes alsó és felső fogsor)
A kezelés menete

 

Panoráma röntgenfelvétellel kezdődő ingyenes konzultáció, árajánlat, majd kezelési terv készítése. Ezután:

1. alkalom: Implantáció, a protetikai ellátásra alkalmatlan fogak eltávolítása, a szükséges mennyiségű, Azonnal Terhelhető Implantátum beültetése.
2. alkalom: Vázpróba, a fogakat hordozó fémváz próbája.
3. alkalom: Fogpróba, a tartós, ideiglenes fogsor próbája.
4. alkalom: Átadás, a tartós, ideiglenes fogsor átadása.
5. alkalom: Kontroll

Milyen előnyei vannak az implantátumon rögzülő fogsornak?
 • Jelentős csonthiány esetén is alkalmazható a fix fogsor Azonnal Terhelhető Implantátumokkal
 • Magas szintű kényelm és komfortérzés
 • Esztétikus megjelenés
 • Sabilitás, biztonságos rágás
 • Természetes beszéd
 • Szabad szájpadlás
 • A fentieken alapuló magabiztosság

Garancia az Azonnal Terhelhető implantátum alkalmazásával készülő fix fogsorokra

Jól képzett, tapasztalt szakorvosaink teljeskörű garanciát vállalnak munkájukra!

Ez mind benne van az árban!

Konzultáció

Röntgenfelvétel

Kezelési terv

Árajánlat készítés

Érzéstelenítések

Implantáció

Mintavétel

Fogpróba

Fix fogsor

Ingyenes kontrollok

Fix rögzített fogsor azonnal terhelhető Implantátumokkal, alsó vagy felső állcsontra

(Az ár tartalmazza: a meglévő de protetikai ellátásra alkalmatlan fogak eltávolítása, panoráma röntgen, 4 db svájci azonnal terhelhető implantátumot, 1 db stéges, fixen rögzülő esztétikus fogsor elkészítését)

1 985 000 Ft

Időpontot kérek!
FIX, RÖGZÍTETT FOGSOR AZONNAL TERHELHETŐ IMPLANTÁTUM ALKALMAZÁSÁVAL

 

Egy fogívre négy Azonnal Terhelhető Implantátum kerül beültetésre és ezekhez kapcsolódik a fix fogsor. Ez a módszer biztosítja, hogy a fogsor stabilan a helyén maradjon és biztonságosan lehessen rágni vele. Kényelmes a viselése, könnyű a tisztántartása, mert egyszerűen lepattintható. A kiváló minőségű alapanyagoknak és a korszerű technológiának köszönhetően, a fogsor állandó viselésre alkalmas, kizárólag tisztításkor kell kivenni. Rendkívüli előnye, hogy gyorsan, akár 5 munkanap alatt elkészül.

SZAKKÉPZETT, GYAKORLOTT SZÁJSEBÉSZEK

 

A fix fogsor pótlásoknál igény szerinti számban, Azonnal Terhelhető Implantátum kerül az állcsontba, még olyan esetben is, amikor jelentős a csonthiány a betegnél. Ez a beavatkozás nagyfokú szakértelmet és tapasztalatot kíván. Elsősorban ez az oka annak, hogy a DENTALUNION-nál ezeket a beavatkozásokat kizárólag sokéves gyakorlattal rendelkező, tapasztalt dentoalveoláris sebészek végezhetik. Nálunk az implantátumok beültetésére specializálódott szájsebészek nem végeznek hagyományos fogászati kezeléseket.

GARANTÁLTAN FÁJDALOMMENTES KEZELÉS!

 

A DENTALUNION garanciája a fájdalommentes fogászati beavatkozásra nem csak erre a bizonyos kezelésre vonatkozik! Garantáljuk, hogy nálunk minden kezelés FÁJDALOMMENTES!! Az implantáció során több lépésben történik az érzéstelenítés, ami a fogíny elzsibbasztásával kezdődik még a fájdalomcsillapító injekció beadása előtt.

100%-os Minőségi Garancia
Implantátum csavar anyaghibára: élethosszig tartó garancia
Implantálásra:
10 év garancia
Fogsorra:
2 év garancia

A DENT ELITE által használt magas minőségi színvonalat képviselő Legacy Direct Azonnal TerhelhetőImplantátum csontba történő beépülése gyors és biztonságos. Olyan speciális titán ötvözetekből készül,amelyeket a szervezet tökéletesen befogad. A technológiának köszönhetően a fogpótlások rendkívül rövididő alatt elkészülnek.

Időpontot kérek!

Háromszoros garancia

KETTŐ AZ EGYBEN GARANCIA

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukata kezelések alatt és a kezelések után is. Ezért is biztosítunk pácienseink részére dupla garanciát!

100% MINŐSÉGI GARANCIA

A megfelelő szájhigiénia és az előírt kontrollok betartásával, a kivehető fogpótlások élettartama akár 15-20 év is lehet. Sajnos sokakat érhet kellemetlen meglepetés, amikor nem elég körültekintően választanak fogorvost és olyan helyen készíttetik el a fogpótlásaikat, ahol sem a munka színvonala, sem a felhasznált anyagok minősége nem felel meg az elvárható követelményeknek. A DENTALUNION Fogászati és Szájsebészeti Központ 100%-os garanciát vállal minden munkájára!

GYAKORLATI ÁRGARANCIA

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Fogpótlás 5 nap alatt

Tartós fogpótlás?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.:  +36 70 616-8025

Gyakori kérdések

Pontos válaszok a rögzített fogpótlásokkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

Mikor szükséges fogbeültetés?

A korrekt választ a szakorvos adhatja meg a panoráma röntgenen alapuló Személyes Konzultáció és állapotfelmérés alapján. Az implantációs fogpótlás a fogászat egyik legszebb, ám legnehezebb ága. Két hasonló fogászati státuszt is többféle módon lehet megoldani. Az implantológiai fogpótlás tervezése bonyolult feladat, számos szempont figyelembe vétele mellett történik. Vannak olyan foghiányok, amelyeket kifejezetten előnyös fog implantációval pótolni, és vannak, ahol egyenesen előnytelen lenne. Sok esetben a hagyományos fogpótlási módszereket szükséges ötvözni a modern fog implantációs műtétekkel.

Mik a fogbeültetés lépései?

A fogbeültetés nem egy alkalmas kezeléssel elvégezhető orvosi feladat. Maga a műtét is lehet, hogy több lépcsőben zajlik, attól függően, szükség van e csontpótló, vagy egyéb kiegészítő műtétekre a fogbeültetés során. Ha az implantátum csavar már bekerült a csontba, elindulhat a csavar gyógyulási ideje, meg kell várni, míg az implantátum csavar tökéletesen rögzül, a csontsejtek hozzánőnek a speciálisan kiképzett fémcsavar felszínéhez.

Hogyan zajlik a felmérés?

A legelső teendő az online vagy telefonon történő időpontkérés Konzultációra. Ennek során panoráma röntgen felvétel alapján megtörténik a fogászati állapotfelmérés. A szájsebész szakorvos egyszerű, közérthető szavakkal elmagyarázza a páciensnek milyen állapotban van a fogazata, milyen kezelési alternatívák vannak, milyen kezelési sorrend lenne kívánatos, s végül azt i,s hogy mind ez mennyibe kerül. Végül, de nem utolsó sorban válaszol a páciens kérdéseire.

Milyen a gyógyulási folyamat?

A gyógyulási idő letelte után, az első fázis a fogíny megfelelő megformázása, melynek nem csak az esztétikában van szerepe, hanem a fogpótlás tisztítási feltételeinél is fontos. Ha az ínyformázáson túl vagyunk, elindulhat az utolsó fázis, a fogpótlás elkészítése. Ennél a munkafázisnál a fogpótlások készítésénél már ismert szakaszok következnek, lenyomatvételek, harapás beállítás, fogszín választás, próba. Az elkészült fogpótlást pácienseink legnagyobb megelégedésére adjuk át.

Fogorvost keres?

Hívjon minket: +36 70 616-8025
vagy kérjen időpontot online!