ÉLETHŰ RÖGZÍTETT FOGPÓTLÁSOK – 100% GARANCIA

 

A minőségi anyagokból szakszerűen elkészített élethű rögzített fogpótlások élettartama 15-20 év lehet! ADENTALUNION-nál egyrészt a kiválóan felkészült, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező fogszakorvosaink elődosztályú munkája, valamint az általuk felhasznált minőségi anyagok és eszközök biztosíték arra, hogy visszatérően kivívjuk pácienseink megelégedettségét. Számunkra természetes, hogy 100%-os garanciát vállalunk munkáinkra!

Élethű Rögzített Fogpótlások

 

A DENTALUNION magyarországi és ausztriai rendelőiben egyaránt nagyon népszerűek az élethű rögzített fogpótlások, amelyeket a legmodernebb módszerekkel, eszközökkel és alapanyagokkal készítünk el. Ezek közül leggyakrabbak a cirkon és porcelán koronák, hidak, körhidak,  fogimplantátumok és teljes fix fogsorok.

SZAKKÉPZETT FOGSZAKORVOSOK ÉS FOGTECHNIKUSOK

 

Az élethű rögzített fogpótlások vázát minden esetben nikkel mentes vagy nemesfém ötvözetből készítjük, mert a nikkel bár nagyon könnyű vele dolgozni  elég gyakran fémallergiát okoz. A fog előkészítése után vett lenyomat alapján a fogtechnikus elkészíti a koronát vagy hidat. A kerámia leplezés az előzőleg elkészített fémvázra kerül egymás utáni rétegekben, majd igen magas hőfokon ráégetik a vázra. Ezzel amódszerrel természetes esztétikai hatást keltő, élethű rögzített fogpótlások készíthető.

Élethű Rögzített Fogpótlások

Tapasztalt szakorvosaink teljeskörű garanciát vállalnak munkájukra

Ez mind benne van az árban!

Konzultáció

Állapotfelmérés

Kezelési terv készítés

Teljes ínyformázás

Lenyomatvétel, tervezés

Élethű rögzített fogpótlások elkészítése

Próba, igazítás

Harapás finomhangolása

Ingyenes kontrollok

Fémlemezes fogsor

 

Kedvezményes ár: 150 000 Ft 

 

Fix fogsor implantátumhoz

Ez a legjobb implantátumhoz kapcsolódó fix fogsor ár Budapesten! Kérjen időpontot, hogy még ezen az áron kaphassa meg!

 

Kedvezményes ár: 150 000 Ft 

Időpontot kérek!

Élethű Rögzített Fogpótlások Implantátummal

A legbiztonságosabb és legtartósabb fogpótlás hagyományos, kétfázisú implantátum beültetésével, 100% garanciával!

Ez mind benne van az árban!

Konzultáció

Állapotfelmérés

Kezelési terv

Extra erős érzéstelenítő

Implantátum beültetés

Gyógyulási csavar

Implantfej behelyezés

Kezelési terv készítés

Lenyomatvétel, tervezés

Vázpróbák

Korona, híd készítés

Harapás finomhangolása

Fog implantátum árak

Kiváló Minőségű Kétfázisú Implantátum

Élethű rögzített fogpótlások hagyományos, kétfázisú implantátum felhasználásával az egyik leghosszabb élettartamú, legbiztonságosabb fogpótlás. Kizárólag márkás, ismert és megbízható alapanyagokat használunk, mert csak így adhatunk 100%-os garanciát pácienseinknek.

Kedvezményes ár: 16000 Ft

Fémkerámia pótlás implantátum fejre | AKCIÓ

Elhasználódott, rossz minőségű koronák és hidak cseréje.

Kedvezményes ár :55 000 Ft

Időpontot kérek!

Élethű Rögzített Fogpótlások, Porcelán vagy cirkon koronák

A korona a fogpótlás leggyorsabb és legkényelmesebb módja

Ez mind benne van az árban!

Állapotfelmérés

Extra erős érzéstelenítő

Gyógyszeres alábélelés

Lenyomatvétel, tervezés

Ideiglenes beragasztás

Végleges beragasztás

Ingyenes kontrollok

Konzultáció

Kezelési terv készítés

Csiszolás

Korona alatti cementtömés

Vázpróbák

Harapás finomhangolása

Porcelán és cirkon korona árak

Nikkelmentes porcelán korona

Fémallergiával küzdő pácienseinknek ajánljuk, akiknek fontos a jó ár és a hosszú élettartam.

 

Kedvezményes ár: 49 000 Ft

 

Cirkónium korona (CAD/CAM)

Fémmentes korona, professzionális CAD/CAM technológiával.

 

Kedvezményes ár: 65 000 Ft

Időpontot kérek!

Hidak és körhidak

Élethű rögzített fogpótlások biztonságos és esztétikus technikával

Ez mind benne van az árban!

Állapotfelmérés

Kezelési terv készítés

Gyógyszeres alábélelés

Lenyomatvétel, tervezés

Ideiglenes beragasztás

Végleges beragasztás

Ingyenes kontrollok

Konzultáció

Extra erős érzéstelenítő

Csiszolás

Híd alatti cementtömés

Körhíd alatti cementtömés

Vázpróbák

Harapás finomhangolása

Híd és körhíd árak

Cirkónium hídtag

A legélethűbb és legtartósabb híd, amit eddig látott, a legmodernebb CAD-CAM technológiával.

 

Kedvezményes ár: 65 000 Ft

Időpontot kérek!
100% MINŐSÉGI GARANCIA

 

Az élethű rögzített fogpótlások általában 15-20 évig kifogástalanul ki kell tartaniuk. Sajnos sokakat érhet kellemetlen meglepetés, amikor nem elég körültekintően választanak fogorvost és olyan helyen készíttetik el a fogpótlásaikat, ahol sem a munka szinvonala, sem a felhasznált anyagok minősége nem felel meg a legmagasabb követelményeknek. A DENTALUNION Fogászati és Szájsebészeti Központ 100%-os garanciát vállal a munkáira!

KETTŐ AZ EGYBEN GARANCIA

 

Számunkra a DENTALUNION-nál mindennél fontosabb, hogy pácienseink kellemesen de főleg biztonságban érezzék magukat, hogy a kifizetett pénzükért azt kapják amiben megegyeztünk. Ezt úgy kívánjuk elérni, hogy dupla garanciát adunk nem csak az elvégzett munkáinkra, de azok áraira is!

GYAKORLATI ÁRGARANCIA

 

Biztos lehet benne, hogy nálunk kapja a legjobb áron a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más, a körzetünkbe tartozó Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Fogpótlás 5 nap alatt

Élethű Rögzített Fogpótlások

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.:  +36 70 616-8025

A kezelés lépései

Az élethű rögzített fogpótlások kezelése négy egyszerű lépésben történik

IDŐPONTKÉRÉS

 

Jelentkezzen konzultációra még ma, hogy holnap akár már el is kezdhessük a kezelést. Időpontot a http://dentalunion.hu/online-idopontkeres/ oldalon kérhet. Kérjük, hogy csak akkor kérjen időpontot, ha valóban eldöntötte, hogy megoldást keres fogászati problémájára. Ha nem jelenik meg az Önnek adott időponton, másoktól veszi el a lehetőséget!

KONZULTÁCIÓ

 

Az első találkozás során készített digitális panoráma röntgenfelvétel alapján felmérjük fogazata állapotát, elmondjuk, hogy milyen megoldások lehetségesek az Ön esetében és azt is, hogy az pontosan mennyibe kerül. Kezelési tervet készítünk és annak alapján pontosan elmondjuk mi, mikor és hogyan fog történni.

A konzultáció teljesen ingyenes és nem kötelez semmire. A konzultációhoz készített röntgenfelvételértcsak akkor kell fizetnie, ha azt magával kívánja vinni!

PREPARÁLÁS

 

Az első kezelés alkalmával előkészítjük a pillérfogat vagy fogakat, amelyek majd a koronát vagy hidat tartják. Minden beavatkozást személyre szabott erősségű érzéstelenítés alatt végzünk, ami azt jelenti, hogy egy kis kellemetlenségtő eltekintve nem fog fájdalmat érezni! Ezt azért fontos kihangsúlyozni, mert a páciensek jelentős része azért hanyagolja a végtelenségig fogászati kezelését, mert tart a fájdalomtól. Garantáljuk a fájdalommentes kezelést!

BEILLESZTÉS

 

A második kezelés során kerül sor a fogkorona vagy a híd felhelyezésére. Ekkor történik az un. finomhangolás, ami a pótlás tökéletesítését jelenti. Ilyenkor minden észrevételünket, a legkisebb kellemetlen érzésünket is el kell mondani, hiszen az orvos csak megfelelő visszajelzés birtokában készítheti el a  tökéletes fogpótlást. Ha a pótlást követően bármilyen panasza lenne, azonnal jelentkezzen és kérjen időpontot, hogy az orvos megtekinthesse és mielőbb megszüntethesse a panasz okát.

Gyakori kérdések

Pontos válaszok az élethű rögzített fogpótlások témakörével kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

Mikor szükséges fogbeültetés?

A pontos választ a szakorvos tudja megadni a személyes állapotfelmérés és a röntgenfelvételek alapján. A fogbeültetés a fogászat egyik legszebb, ám legnehezebb ága. Két hasonló fogászati státuszt is többféle módon lehet megoldani. Az implantológiai fogpótlás tervezése bonyolult feladat, számos szempont figyelembe vétele mellett történik. Vannak olyan foghiányok, melyeket kifejezetten előnyös fog implantációval pótolni, és vannak, ahol egyenesen előnytelen lenne. Sok esetben a hagyományos fogpótlási módszereket szükséges ötvözni a modern fog implantációs műtétekkel.

Mik a fogbeültetés lépései?

A fogbeültetés nem egy alkalmas kezeléssel elvégezhető orvosi feladat. Maga a műtét is lehet, hogy több lépcsőben zajlik, attól függően, szükség van e csontpótló, vagy egyéb kiegészítő műtétekre a fogbeültetés során. Ha az implantátum csavar már bekerült a csontba, elindulhat a csavar gyógyulási ideje, meg kell várni, míg az implantátum csavar tökéletesen rögzül, a csontsejtek hozzánőnek a speciálisan kiképzett fémcsavar felszínéhez.

Hogyan zajlik a felmérés?

Az első teendő a fogászati állapotfelmérés. Ha lehet, implantológus szakemberünkhöz kérjen időpontot, sürgős esetben a fogászati státuszát más szakorvos is felveheti, aki később megkonzultálja az Ön esetét az implantológussal, így vele kicsit később, a konkrétabb kérdések megválaszolásakor találkozhat. Minden esetben szükség van panoráma röntgenfelvételre és 3 dimenziós CT felvételre. A CT felvétel egy külsős röntgenlaboratóriumban készül, a rendelőhöz közel. A kapott vizsgálati eredményeket a szakorvos áttanulmányozza, méréseket végez, és kezelési tervet készít.

Milyen a gyógyulási folyamat?

A gyógyulási idő letelte után, az első fázis a fogíny megfelelő megformázása, melynek nem csak az esztétikában van szerepe, hanem a fogpótlás tisztítási feltételeinél is fontos. Ha az ínyformázáson túl vagyunk, elindulhat az utolsó fázis, a fogpótlás elkészítése. Ennél a munkafázisnál a fogpótlások készítésénél már ismert szakaszok következnek, lenyomatvételek, harapás beállítás, fogszín választás, próba. Az elkészült fogpótlás beragasztása először ideiglenesen történik, később, ha a páciens esztétikai és funkcionális szempontból is elégedett, következhet a végleges rögzítés.

Fogorvost keres?

Hívjon minket: +36 70 616-8025
vagy kérjen időpontot online!