fix fogsor
 Kétfázisú Implantátumokon rögzített Stabil, Esztétikus, Fix Fogsort Szeretne?

 

Csúcstechnológiás, svájci Kétfázisú Implantátumokon rögzített fogsor minden, a fogazatávalkapcsolatos problémáját megoldja! Ez egyike a ma elérhető legjobb fogpótlási módszereknek.

Mit biztosít Önnek a Kétfázisú Implantátumokon rögzített fogsor?

 

  • Magas szintű kényelem és komfortérzés

 

  • Még a saját fogaknál is esztétikusabb megjelenés

 

  • Megbízható stabilitás, biztonságos rágás

 

  • Kiváló minőségű, Kétfázisú Implantátum

 

  • Élethosszig tartó garancia az implantátumokra 

 

  • Garantáltan fájdalommentes kezelés

 

  • Képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szájsebész implantológus
FIX RÖGZÍTETT FOGSOR HAGYOMÁNYOS, KÉTFÁZISÚ IMPLANTÁTUMOKKAL

 

Gyakorlatilag hasonló fogpótlási megoldásról van szó mint a Fix Rögzített Fogsor Azonnal Terhelhető Implantátumokkal esetében, de itt kétfázisú, hagyományos implantátumok kerülnek beültetésre az álcsontba.

 

Általában az alsó fogívre két, a felsőre négy implantátum kerül, amikhez később patentszerűen kapcsolódik a fix, rögzített fogsor. Ezzel a módszer a fogsor stabilan a helyén marad, biztonságos és minőségi rágást biztosít, a viselése kényelmes, könnyen és tökéletesen tisztítható, miután egyszerűen lepattintható az implantátumokról.

 

A kiváló minőségű alapanyagoknak és a korszerű technológiának köszönhetően a fogsor állandó viselésre alkalmas, kizárólag tisztítások alkalmával kell kivenni.

SZAKKÉPZETT, GYAKORLOTT SZÁJSEBÉSZEK

 

A Kétfázisú Implantátum felhasználásával készült fix, rögzített fogpótlásoknál rendkívül fontos, hogy az implantátum beültetést szakképzett, nagy gyakorlattal és rutinnal rendelkező szájsebészek végezzék.

A Kétfázisú Implantátum csavarok állcsontba történő helyes behelyezése nagyfokú szakértelmet és tapasztalatot kíván. Elsősorban ez az oka annak, hogy a DENTALUNION-nál ezeket a beavatkozásokat kizárólag sokéves gyakorlattal rendelkező, tapasztalt dentoalveoláris szájsebészek végezhetik. Az implantátumok beültetésére specializálódott szájsebészek nem végeznek hagyományos fogászati kezeléseket.

GARANTÁLTAN FÁJDALOMMENTES KEZELÉS!

 

Garantáljuk a fájdalommentes implantációt, de a garanciánk nem csak erre a fogászati beavatkozásra vonatkozik, hanem minden más fogszakorvosi kezelésre is! Az implantáció során több lépésben történik az érzéstelenítés, ami a fogíny elzsibbasztásával kezdődik még az erős fájdalomcsillapító injekció beadása előtt.

Fix, rögzített forgsor árak, hagyományos kétfázisú implantátumok esetén
(EZ A KEZELÉS ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ!)
  1. Implantátum behelyezésének ára:

Panoráma röntgenfelvétel: 3.900 Ft.
Állapotfelmérés, konzultáció, kezelési terv készítése: 0,- Ft
Legacy Direct implantátum csavar behelyezése:
130.000 Ft helyett, 89.000 Ft * 2 db.
Panoráma röntgenfelvétel: 3.900 Ft helyett, 0 Ft.
(Megtakarítás:44.900,- Ft )

2. Implantátum felépítmény ára:

Ismételt kontroll panoráma röntgenfelvétel: 6.000 Ft helyett, 0 Ft.
Implantátum megnyitása (implantátum fej behelyezése előtt):
14.900 Ft * 2 db.
Implantátum fej készítése, behelyezése: 55.000 Ft helyett, 35.000 Ft * 2 db.
(További megtakarítás: 66.000 Ft)

3. Kapcsolódó teljesen élethű fogsor ára:

Teljesen élethű fogsor elkészítése: 130 000 Ft helyett, 97 300 F|
(További megtakarítás: 32.700 Ft)

Tehát, a fix, rögzített fogsor ára az alsó fogívre, implantátumokkal együtt, összesen: 379.000 Ft!
547.800 Ft, helyett 379.000 Ft | 168 800 Ft Megtakarítás!

Felső fogívre vonatkozóan 2 helyett, általában 4 implantátumra van
szükség a rögzítéshez, ez összesen 656.800 Ft!
(Megtakarítás összesen: 322.700 Ft)

Alsó-felső rögzített fogsor elkészítése esetén Ön 491.500 Ft-ot takarít meg!

Garancia Kétfázisú Implantátumokon Fix Rögzített Fogsorokra

A DENT ELITE nagy szakmai tudással és évtizedes szájsebészeti tapasztalattal rendelkező szakorvosai teljeskörü garanciát vállalnak munkájukra!

Ez mind benne van az árban!

Digitális panoráma röntgen

Konzultáció

Árajánlat kezelési terv

Érzéstelenítések

Implantátumok beültetése

Implantátum fejek behelyezése

Ideiglenes Fix, rögzített fogsor elkészítése

Fogpróbák

Harapás finomhangolás

Ingyenes kontrollok

FIX RÖGZÍTETT FOGSOR KÉTFÁZISÚ
IMPLANTÁTUMOKKAL | 
AKCIÓ
 

(Az ár tartalmazza: 2 db Legacy Direct Implantátumot, 2 db implantátum fej készítését, behelyezését és a tökéletesen illeszkedő esztétikus fogsort)

547 800 Ft | 379 000 Ft | 168 800 Ft Megtakarítás!

Időpontot kérek!

100%-os Minőségi Garancia
Implantátum csavar anyaghibára: élethosszig tartó garancia
Implantálásra:
10 év garancia
Fogsorra:
2 év garancia

A DENTALUNION által használt magas minőségi színvonalat képviselő Legacy Direct implantátum csontba történő beépülése gyors és biztonságos. Olyan speciális titán ötvözetekből készül, amelyeket a szervezet tökéletesen befogad.

Kettő az egyben garancia

KETTŐ AZ EGYBEN GARANCIA

A DENTALUNION mindent megtesz, hogy páciensink a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat úgy a kezelések előtt, mint utána. Elsősorban ezért ajánlunk dupla garanciát amelyben nem csak az elvégzett munkáért de annak áráért is garanciát vállalunk.

100% MINŐSÉGI GARANCIA

Megfelelő szájhigiénia és az előírt kontrollok betartásával a kivehető fogpótlások élettartama akár 15-20 év. Sajnos sokakat érhet kellemetlen meglepetés, amikor nem elég körültekintően választanak fogorvost és olyan helyen készíttetik el a fogpótlásaikat, ahol sem a munka színvonala, sem a felhasznált anyagok minősége nem felel meg a legmagasabb követelményeknek. A DENTALUNION Fogászati és Szájsebészeti Központ 100%-os garanciát vállal a munkáira!

GYAKORLATI ÁRGARANCIA

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Fogpótlás 5 nap alatt

Tartós fogpótlás?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.:  +36 70 616-8025

Gyakori kérdések

Pontos válaszok a rögzített fogpótlásokkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

Mikor szükséges fogbeültetés?

A pontos választ a szakorvos tudja megadni a személyes állapotfelmérés és a röntgenfelvételek alapján. A fogbeültetés a fogászat egyik legszebb, ám legnehezebb ága. Két hasonló fogászati státuszt is többféle módon lehet megoldani. Az implantológiai fogpótlás tervezése bonyolult feladat, számos szempont figyelembe vétele mellett történik. Vannak olyan foghiányok, melyeket kifejezetten előnyös fog implantációval pótolni, és vannak, ahol egyenesen előnytelen lenne. Sok esetben a hagyományos fogpótlási módszereket szükséges ötvözni a modern fog implantációs műtétekkel.

Mik a fogbeültetés lépései?

A fogbeültetés nem egy alkalmas kezeléssel elvégezhető orvosi feladat. Maga a műtét is lehet, hogy több lépcsőben zajlik, attól függően, szükség van e csontpótló, vagy egyéb kiegészítő műtétekre a fogbeültetés során. Ha az implantátum csavar már bekerült a csontba, elindulhat a csavar gyógyulási ideje, meg kell várni, míg az implantátum csavar tökéletesen rögzül, a csontsejtek hozzánőnek a speciálisan kiképzett fémcsavar felszínéhez.

Hogyan zajlik a felmérés?

Az első teendő a fogászati állapotfelmérés. Szájsebész szakorvosunkhoz kérjen időpontot! Minden esetben szükség van panoráma röntgenfelvételre és bizonyos esetekben 3 dimenziós CT felvételre. A CT felvétel egy külsős röntgenlaboratóriumban készül. A kapott vizsgálati eredményeket a szakorvos áttanulmányozza, méréseket végez, és kezelési tervet készít.

Milyen a gyógyulási folyamat?

A gyógyulási idő letelte után, az első fázis a fogíny megfelelő megformázása, melynek nem csak az esztétikában van szerepe, hanem a fogpótlás tisztítási feltételeinél is fontos. Ha az ínyformázáson túl vagyunk, elindulhat az utolsó fázis, a fogpótlás elkészítése. Ennél a munkafázisnál a fogpótlások készítésénél már ismert szakaszok következnek, lenyomatvételek, harapás beállítás, fogszín választás, próba. Az elkészült fogpótlást pácienseink legnagyobb megelégedésére adjuk át.

Fogorvost keres?

Hívjon minket: +36 70 616-8025
vagy kérjen időpontot online!