fix fogsor
FOGÉKSZEREK FELHELYEZÉSE

 

A fogékszerek felhelyezése is az esztétikai fogászat része. Minden esetben körültekintő fogorvosi munkát igényel, hiszen a fogzománcot egy képzetlen kozmetikus meg is sértheti, ami a fog szuvasodásához és erős fájdalmakhoz vezethet. Válassza a gondos szakszerűség biztonságát fogékszerek esetén is!

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT, PORCELÁN ÉS DIREKT HÉJ

 

Az esztétikai fogászat néhány fogászati kezelést foglal magába. Az egyik ilyen az úgynevezett Direkt j, ami a fog front oldalára felhordott, speciális tömőanyag. Ezt a megoldást a sokszor tömött vagy szuvasodás miatt elszíneződött fogak esetében alkalmazzuk, illetve minden olyan esetben amikor a sima tömés nem biztosít megfelelő esztétikai eredményt.

Az első lépés a fogak letisztítása, majd ezt követően történik a direkt héj felvitele a fog felszínére úgy,hogy annak színét a többi fog színéhez igazítják. Erős igénybevételnek is ellenáll, így akár pirítóskenyeret is fogyaszthatunk vele.

 

Ha a páciens teljesen természetesnek ható megoldást keres, akkor az esztétikai fogászat egy másikkezelése, a porcellán héj javasolható. Ebben az esetben a zománc héj egyáltalán nem különböztethetőmeg a természetes fogzománctól. A kompozit foghéj nem lehetséges, ha a foganyagnak legalább 50%-ahiányzik vagy ha a többszörös tömések, újratömések miatt a fog annyira sérült, hogy a porcellán héj márnem jelentene megfelelő esztétikai megoldást.

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT – ESZTÉTIKUS FOGTÖMÉSEK

 

Nagyon fontos a szuvas fogak szakszerű tömése, hiszen azok nemcsak esztétikai problémát jelentenek. Rendelőinkben a legjobb minőségű fehér tömőanyagokat használjuk, amiket szükség szerint formázunk és barázdázunk, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak az eredeti fogakhoz.

Esztétikai fogászat – Porcelán és direkt héjak

A foghibák elrejtésének esztétikus és biztonságos módja

Ez mind benne van az árban!

Állapotfelmérés

Kezelési terv összeállítás

Szín, forma beállítás

Ingyenes kontroll

Konzultáció

Érzéstelenítések

Nyers próba

Beragasztás

porcelán héj saját fogtecnikai laboratóriumunkban készül. A héj előkészítése a következőképpen történik: óvatosan eltávolítjuk a felszín egy vékonyan részét, ami még nem érinti az érzékeny dentint. Ezután lenyomatot veszünk majd a fogakra ideiglenes héjak kerülnek. Egy hét múlva beragasztjuk és polírozzuk a végleges héjakat.

direkt héj azonnal elkészíthető. A direkt héjat és a fog teljes restaurációját a rendelőben készítjük el, az első kezelés alkalmával. Ez a magas esztétikai igényeket is kielégítő héj kevésbé sérülékeny és az ára is kedvezőbb.

Porcelán és direkt héj árak

Porcelán héj

A fog esztétikai megjelenés növelésének tartós és biztonságos módja. Kiváló módszer nemcsak az elszíneződés, de a letört fogak eltüntetésére is.

 

Kedvezményes ár: 52 500 Ft 

 

Direkt héj

Az esztétikai problémák megoldásának leggyorsabb módja. Akár már holnap is elkészíthetjük a héjat, és Ön nyugodtan mosolyoghat újra.

 

Kedvezményes ár: 38 000 Ft 

Időpontot kérek!

Esztétikai fogászat – Esztétikus fogtömések

Természetes hatású és tartós fogtömés, a foggal megegyező színnel és barázdáltsággal!

Ez mind benne van az árban!

Állapotfelmérés

Kezelési terv összeállítás

Esztétikus fehér tömés

Konzultáció

Érzéstelenítések

Ingyenes kontrollok

Az esztétikai fogászat részét képezik a fehér, esztétikus fogtömések is. A professzionális fehér fogtöméseket több évtizedes kutatómunkával fejlesztették ki. Ezek a tömések színben és barázdáltságban tökéletesen illeszkednek a fogakhoz, a tartósságuk közel azonos az eredeti fogakéval. Az általunk használt helyi érzéstelenítő nagy előnye, hogy gyorsabban hat és extra erős fájdalomcsillapító hatása van, ami legalább 75 percig tart. Javasoljuk, hogy amalgám töméseit mielőbb cseréltesse le fehér tömésre, mert a legutolsó kutatások szerint az amalgám hosszú távon mérgező hatású.

Minőségi tömőanyagok

A DENTALUNION rendelőiben a legmagasabb minőségű 3M ESPE alapanyagokat használjuk, mert csak ezek biztosítják a legjobb eredményt a kezelés során.

Esztétikus fogtömés árak

Professzionális fehér tömés

Modern anyagból készülő fehér tömés, élethű és tartós kivitelezés, megfelelő barázdáltság. Az ár kis méretű tömésre vonatkozik.

 

Kedvezményes ár: 12 900 Ft

 

Professzionális fehér tömés

Modern anyagból készülő fehér tömés, élethű és tartós kivitelezés, megfelelő barázdáltság. Az ár normál méretű tömésre vonatkozik.

 

Kedvezményes ár: 14 500 Ft

 

Fog felépítése esztétikus, fehér tömőanyagból | AKCIÓ

Modern anyagból készülő fogfelépítés, élethű és tartós kivitelezés, megfelelő barázdáltság. Az ár nagy méretű tömésre vonatkozik.

 

Kedvezményes ár: 15 900 Ft

Időpontot kérek!

Esztétikai fogászat – Fogékszerek felhelyezése

Az Ön által választott fogékszereket biztonságos, szakszerű módon helyezzük fel

Ez mind benne van az árban!

Konzultáció

Speciális felragasztás

Visszaragasztási garancia

Fogpolírozás

Swarovski kristály

Fogékszer felhelyezés árak

Fogékszer felragasztás

Biztonságos és fájdalommentes felragasztás, Swarovski kristály és 1 alkalmas visszaragasztási garancia.

 

Kedvezményes ár: 15 000 Ft

Időpontot kérek!
100% MINŐSÉGI GARANCIA

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokat ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nemkívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma megszüntetése szintén ingyenes.

KETTŐ AZ EGYBEN GARANCIA

 

Mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a kezelések alatt. Ezért  is biztosítunk dupla garanciát!

GYAKORLATI ÁRGARANCIA

 

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Fogpótlás 5 nap alatt

Szép fogakra vágyik?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.:  +36 70 616-8025

A kezelés lépései

Esztétikai fogászat kezelései az alábbi egyszerű lépésekből állnak

IDŐPONT EGYEZTETÉS

 

Jelentkezzen konzultációra már ma, hogy holnap akár már el is kezdhessük a kezelést.

1. KEZELÉS

 

A fogékszer vagy a direkt héj felragasztása, fogfúrása és tömése, porcelán héjak esetén nyomatvétel.

2. KEZELÉS

 

A porcelán héj elkészülte egy hét, végleges felragasztása a második kezelésen történik.

KONTROLL

 

Minden kezelés után kontroll kezelésen ellenőrizzük a beavatkozás sikerességét.

Gyakori kérdések

Pontos válaszok az esztétikai fogászat leggyakoribb kérdéseire

Mit jelent a direkt héj?

Az esztétikus direkt héjak, a porcelán héjhoz hasonlóan, egyedileg készített vékony rétegek, amelyeket a fogorvos közvetlenül a szájban mintázva, a fogakra készít. A fogak egyik, leggyakrabban a külső felszínét részben vagy egészében befedő fogpótlás típus. Leggyakrabban az elülső fogakra készítjük. A direkt héjak a legkíméletesebb héj típusok, elkészítésük sok esetben egyáltalán nem igényli a fogak preparációját. A felhasznált anyagok korszerűsödésével ma már egyre bátrabban alkalmazhatjuk ezt a technikát. Napjainkban a direkt héjak alkalmazási területe közel megegyezik a porcelán héjakéval.

Miért jó az esztétikus tömés?

Fogaink látható színe különböző színű és fényáteresztő képességű rétegek egymásra rétegződésének eredménye. Igazán szép fogtömés csak akkor készíthető, ha ezeket a rétegeket alkalmazzuk. A modern fogászati tömőanyagok műgyanta bázisú, úgynevezett kompozíciós tömőanyagok, melyeket kerámia szemcsékkel erősítenek meg. Ezek a korszerű fogászati tömőanyagok szorították ki a napjaink esztétikai elvárásainak megfelelni nem képes amalgám felhasználását. Nagy előnyük az esztétikus fogászati tömőanyagoknak, hogy a fogban kialakított üregbe helyezve hosszú időn keresztül alakíthatók, majd egy speciális hullámhosszú fényt kibocsátó lámpa hatására másodpercek alatt megkeményednek. Mivel csak a fény hatására kötnek meg, így elegendő idő áll a fogorvos rendelkezésére, hogy valóban az eredeti foghoz hasonló formát alakíthasson ki.

Mit jelent a porcelán héj?

A porcelán héjak, vagy egyszerű nevükön foghéjak, egyedileg készített vékony rétegek, amelyeket a fogorvos a fogakra ragaszt. Fogfehérítésre nem megfelelően reagáló, valamint kisebb alaki rendellenességgel bíró fogakra készítünk héjat. Nagy előnye a porcelán héjjaknak, hogy foganyag veszteség nélkül, vagy minimális foganyag veszteséggel elkészíthetők. Kétféle módszerrel lehet foghéjat készíteni. Az egyik az úgynevezett indirekt foghéj készítés, amely fogtechnikus mester közreműködését igényli. A másik módszer a direkt héj, melyet maga a fogorvos készít el közvetlenül a szájban mintázva.

Mit kell tudni a fogékszerről?

Tegye egyedivé mosolyát egy fogékszerrel! A fogékszert általában az előlső fogakra ragasztjuk. Felhelyezése speciális ragasztóval történik, nem kell hozzá a fogat kifúrni. Ebből következik, hogy a beavatkozás teljesen fájdalommentes, gyors. Igény szerint készülhetnek speciális nemesfémből, különböző kristályokból. A fogékszer addig marad a fogon, amíg Ön szeretné. Ha megunja, bármikor egyszerűen eltávolítható vagy cserélhető a fog károsodása nélkül.

Fogorvost keres?

Hívjon minket: +36 70 616-8025
vagy kérjen időpontot online!