LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓK

 

A legújabb fogszabályozó készülékek nem csak kényelmesebbek, hanem akár láthatatlanok is. A belső fogívre rögzített fogszabályozók esztétikus megjelenést biztosítanak, nem kell aggódnia a mosolya miatt.

KIVÁLÓ AMERIKAI TECHNOLÓGIA

 

Az Ortho Organizers termékcsalában mindenki megtalálja a neki megfelelő fogszabályozót. Az amerikai gyártó több évtizedes tapasztalattal és jó hírrel rendelkezik a fogszabályozó készítés piacán világszerte.

KEDVEZŐ FOGSZABÁLYOZÓ CSOMAGOK

 

Az általunk használt fogszabályozó eszközök garantáltan a legmagasabb minőséget képviselik, és kedvező árú akciós csomagjainknak köszönhetően nálunk juthat hozzá a legjobb áron, rejtett költségek nélkül.

Személyre szabott fogszabályozás

Igényeinek és fogsora deformitásainak megfelelő fogszabályozó csomagot állítunk össze

Ez mind benne van az árban!

Kitűnő ár-érték arány

Akár láthatatlan készülék

Kényelmes viselet

Belső fogívre illeszthető

Kivehető fogszabályozó

Könnyedén tisztítható

Vonzó eredmény

Amerikai fogszabályozók

4 hetente kontroll

Életkortól független

Frontfogak rendeződése

Profi fogászati technika

Fogszabályozó csomagok

Egyedi fogszabályozó csomag | AKCIÓ

 

A fogsor deformitása minden esetben más és más, ezért nem létezik egységes megoldás. Személyre szabott fogszabályozó csomagjának összeállításakor a fogsor állapotán kívül figyelembe vesszük életvitelét és egyéb igényeit is.

Időpontot kérek!
100% minőségi garancia

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokat ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nemkívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma megszüntetése szintén ingyenes.

Kettő az egyben garancia

 

Mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a kezelések alatt. Ezért  is biztosítunk dupla garanciát!

Gyakorlati árgarancia

 

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Fogpótlás 5 nap alatt

Vonzó mosolyra vágyik?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.:  +36 70 616-8025

A kezelés lépései

Az út a rendezett fogakhoz egyszerűbb mint gondolná!

KONZULTÁCIÓ

 

Jelentkezzen konzultációra már ma, hogy holnap akár már el is kezdhessük a kezelést.

FELHELYEZÉS

 

A fogszabályozó felhelyezése és megfelelő beállítása hosszabb időt vesz igénybe, de megéri.

KONTROLL

 

A fogszabályozót 4 hetente ellenőrizzük, és esetenként igazítunk rajta, ha szükséges.

ELTÁVOLÍTÁS

 

A fogszabályozó végleges eltávolítása után mosolya újra gyönyörű és rendezett lesz.

Gyakori kérdések

Pontos válaszok az fogszabályozással kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

Milyen fogszabályozók léteznek?

Két nagy típusra osztjuk a fogszabályozókat. A kivehető és a fix szabályozókra. A kivehetőket általában esti használatra javasoljuk, míg a fix szabályozók a felhelyezéstől végig a fogsoron maradnak. A fix szabályozók közül a legelterjedtebb a tappancsos megoldás. A tappancsokkal rögzíthetőek a fogak a fogszabályozó ívre. A tappancsok alapesetben kívül helyezkednek el, azonban már elérhetők a belső fogívre illeszthető fogszabályozók, amik gyakorlatilag láthatatlanok. Mindemellett vannak olyan készülékek, amik anyaguknak köszönhetően átlátszóak, és így szinte észrevehetetlenek.

Fémallergiám van. Mi a megoldás?

A fémallergia ma már mindennapos dolog, így a fogszabályozó gyártók is elkezdtek olyan eszközöket készíteni, amiket egy fémallergiás páciens is gond nélkül használhat. Ilyenek az orvosi fémből készült nikkelmentes fogszabályozók. Ezeknek a használata nem okoz semmilyen allergiás tünetet vagy reakciót, és az anyag ugyanolyan időtálló, mint más fémből készült fogszabályozók.

Hogyan néz ki a folyamat?

Az első lépésben megvizsgáljuk a fogakat, a fogívet, felvételeket és lenyomatokat készítünk a fogakról. Ezek alapján számításokat végzünk és összeállítjuk a kezelési tervet, illetve az árajánlatot. A következő lépésben az egyéni fogszabályozót megrendeljük és felhelyezzük a páciensre. A felhelyezést követően 2-6 hetente a páciensnek kontrollra kell járnia, ahol állítunk a fogszabályozón, ha szükséges. Megközelítőleg másfél év után egy kivehető fogszabályozót készíttetünk, amit a retenciós fázisban kell használnia, a fix fogszabályozó levételét követő másfél évben.

Meddig kell hordani a fogszabályozót?

A gyermekkori fogszabályozás egy hosszabb folyamat, mivel folyamatosan várni kell, hogy egy-egy fog kinőjön. Ezzel a megoldással azonban elérhetjük, hogy az egyébként kacska fogakkal élő gyermek tizenéves korában már gyönyörű egyenes fogakkal menjen iskolába. Itt akár 2-3 év is lehet a fogszabályozó hordás időtartama. A felnőttkori fogszabályozásnál általában 1- 1,5 évig kell a fix készüléket hordani,míg elérjük a tökéletes állapotot, majd egy kivehető éjszakai fogszabályozót szintén 1,5 évig kell hordani, hogy az elért eredmény fixálódjon és a fogak ne kezdjenek el újra egymásra csúszni.

Hogyan kezdődik a fogszabályozás?

Az első találkozó alkalmával fényképeket, röntgen felvételeket és lenyomatokat készítünk a fogívről, ami alapján meg tudjuk mondani, hogy az adott fogsor deformitásra milyen készüléket javaslunk. Itt derülhet ki, hogy vannak-e olyan fogak, amiket a fogszabályozás megkezdése előtt el kell távolítani (például bölcsességfogak).

Mire figyeljek a fogszabályozás alatt?

A fix fogszabályozó viselése megnehezíti a rendszeres és alapos szájápolást. Azt javasoljuk, hogy speciális fogkefét, fogselymet és fogpasztát használjon a fogszabályozó felhelyezését követően, amivel könnyebben elkerülheti a nemkívánatos betegségeket, például az ínygyulladást vagy a túlzott lepedékképződést. Érdemes minden étkezés után fogat mosni, még a munkahelyén is, és körültekintőnek kell lenni az ételekkel kapcsolatban. Kerülni kell azokat az ételeket amik beleragadhatnak a fogszabályozóba (például grillázs, mák, karamell, stb.).

Fogorvost keres?

Hívjon minket: +36 70 616-8025
vagy kérjen időpontot online!