SZAKKÉPZETT SZÁJSEBÉSZEK

 

A DENT ELITE mindig is nagy gondot fordított arra, hogy úgy a magyarországi, mint az ausztriairendelőiben megfelelő számban álljanak rendelkezésre szakképzett, sokéves gyakorlattal rendelkeződentoalveolaris szájsebészek, akik a szükséges implantációs műtéteket is elvégzik.

 

A szájsebészeti műtét témakörébe tartozik az olyan betegségek kezelése, melyek járóbeteg ellátásban,helyi érzéstelenítés mellett vagy rövid altatásban elvégezhetőek. Ilyenek például mindenek előtt azimplantátum beültetés, gyökéreltávolítás fogóval vagy feltárásban, rendellenes helyzetű, impaktált fogak eltávolítása, lágyrész-, ciszták -, csontkinövések eltávolítása, továbbá a legváltozatosabbgyulladások ellátása, a tüneti kezeléstől az oki terápiáig.

SZÁJSEBÉSZETI MŰTÉT

 

Az emberek nagy része úgy gondolja, a szájsebészeti műtét szükségszerűen fájdalmas és nagyfokúkellemetlenséggel jár. A valóságban ez egyáltalán nem így van, hiszen a modern eszközöknek, eljárásimódszereknek és nem utolsó sorban hatékony fájdalomcsillapítóknak köszönhetően, ez a fajtabeavatkozás sem jár túlzott kellemetlenséggel.

 

Vannak olyan esetek, amelyek a hagyományos fogorvosi ellátás keretein belül nem kezelhetők, azaz szájsebészeti műtét-re van szükség. Ilyenkor a műtét nem csak a fogakat érinti, hanem például az állkapcsot, állcsontot vagy arcüreget. Természetesen ide tartoznak a különböző fogászati implantációk is, amelyek ma már rutin műtéti eljárásnak tekinthetők a fogászatban.

LEGGYAKORIBB SZÁJSEBÉSZETI MŰTÉT

 

A leggyakoribb szájsebészeti műtét a bölcsességfog vagy az át nem tört fog (soksZor ezek  is bölcsességfogak) sebészeti úton történő eltávolítása. A gondot az okozza, hogy amikor a fog elkezd előtörni rendszerint már nincs több hely a fogcsontozatban, ezért a teljes fogazatot próbálja eltolni a középvonal irányába. A torlódott fogak ugyan fogszabályozással kezelhetők, de végleges megoldást a bölcsességfog szájsebészeti műtét útján történő eltávolítása jelenti.


Az
íny alatt maradó át nem tört fog gyakran vált ki fájdalmas feszítő érzést, begyulladhat, esetenkéntakár cisztát is okozhat. Az ilyen fogat ajánlatos mielőbb eltávolítani, hiszen a harapásban, őrlésben nemvesz részt, ugyanakkor kellemetlenséget, olykor veszélyt jelenthet.

Szájsebészeti Műtét Kezelések

Képzett, tapasztalt szájsebészek, biztonságos és fájdalommentes kezelés

Ez mind benne van az árban!

Állapotfelmérés

Foghúzás

Konzultáció

Kezelési terv készítés

Érzéstelenítések

Szájsebészeti műtét

Sebzárás varrattal

Varratszedés

Kontroll

Szájsebészeti árak

Bölcsességfog eltávolítása

Szakszerű bölcsességfog eltávolítás, teljes érzéstelenítésben, sebvarrással és varratszedéssel, illetve további kontrollal.

 

Kedvezményes ár: 28 000 Ft 

Időpontot kérek!
100% MINŐSÉGI GARANCIA

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokat ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nemkívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma megszüntetése szintén ingyenes.

KETTŐ AZ EGYBEN GARANCIA

 

Mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a kezelések alatt. Ezért  is biztosítunk dupla garanciát!

GYAKORLATI ÁRGARANCIA

 

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Fogpótlás 5 nap alatt

Szájsebészti Műtétre Van Szüksége?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.:  +36 70 616-8025

A Szájsebészeti Műtét Menete

Szájsebészeti Műtét kezelések az alábbi egyszerű lépésekből állnak

IDŐPONTKÉRÉS

 

Nagyon fontos, hogy csak, és csak is akkor kérjen időpontot, ha teljesen biztos abban, hogy egy szájsebészeti műtét kezelést most akar elvégeztetni és a határozott szándéka mellett az anyagi fedezet isrendelkezésére áll. A szájsebészeti műtét időpontkérés azt jelenti, hogy minimum félórára a teljes rendelő az Ön rendelkezésére áll, szakorvossal, asszisztenssel és minden egyéb eszközzel egyetemben. Mindezért mi csak annyit várunk el, hogy tiszteljen meg bennünket a jelenlétével a megbeszélt időpontban.

Jelentkezzen konzultációra még ma, hogy holnap akár már el is kezdhessük a kezelést.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS

 

A szájsebészeti műtét előtti konzultáció minden esetben panoráma röntgen felvétel készítésévelkezdődik. A szájsebésznek pontos képet kell kapni arról, hogy milyen állapotban van az adott terület,mert csak ennek alapján hozhat megalapozott döntést a probléma legjobb megoldása tekintetében. Aszakorvos ezután megbeszéli Önnel konkrétan mi a probléma, mi lenne a legjobb megoldás az Önesetében, és azt is hogy annak milyen anyagi vonzatai vannak.

MŰTÉT

Általában ugyanúgy kell kezdeni a napot, mint bármelyik másikat, lehet reggelizni, kávézni, ahogy általában szokta. A szájsebészeti műtétek 99%-a több lépcsős helyi érzéstelenítés mellett történik. fájdalomcsillapító injekció beadása előtt lezsibbasztják az ínyt, hogy még a szúrását se lehessen érezni.

A szájsebészeti műtét ugyanúgy steril körülmények mellett, steril eszközökkel történik, mint bármilyen más műtétnél. A DENTALUNION-nál minden műtéti beavatkozást szakképzett, nagy rutinnal rendelkező orvosok végeznek. A szájsebészek a magyarországi és az ausztriai rendelőinkben egyaránt dolgoznak.

KONTROLL

 

A szájsebészeti műtét után, a beavatkozás jellegétől függően vannak az előírt kontroll vizsgálatok, amelyeken kötelező részt venni. Már csak azért is fontos ez, mert a garanciáink nagy részének feltétele azutó vizsgálatokon történő megjelenés még akkor is, ha a páciens egyébként panaszmentes!

A seb begyógyulását követően az egyik kontroll vizsgálaton eltávolítjuk a varratokat és alaposan megvizsgáljuk a seb állapotát. Ha az a határozott gyógyulás jeleit mutatja, akkkor nincs szükség további beavatkozásra, de ha gyulladásra utaló jeleket észlelünk, akkor meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a seb elfertőződése ellen.

Gyakori kérdések

Pontos válaszok a szájsebészeti kezelésekkel kapcsolatos gyakori kérdésekre.

Mi az a gyökércsúcs eltávolítás?

A műtét során az orvos a gyökértömött fog gyökércsúcsi részét, mely feltételezhetően fertőzött, eltávolítja. A műtét előfeltétele a körülményekhez képest legtökéletesebb gyökértömés. A műtét érzéstelenítésben zajlik. Az ultracain DS Forte érzéstelenítő elegendő érzéstelenséget biztosít a fájdalommentes beavatkozáshoz. A műtét során a fog gyökere feletti metszésből tárja fel az orvos a fog gyökércsúcsi részét, és a szükséges részt eltávolítja. Szükség esetén csontpótló anyagot is helyezhet az így keletkezett üregbe, majd az ínyt bezárja a műtéti terület felett. Kb. 1 hét múlva varratszedésre kell visszajönni, fél év múlva pedig kontrollröntgen javasolt.

Hogyan néz ki a foghúzás?

A bölcsességfognak nem kell szuvasnak, tömöttnek vagy töröttnek lennie ahhoz, hogy komoly fájdalmat vagy problémát okozzon. A legtöbb esetben maguk a fogak teljesen egészségesek, azonban az állcsontban nincsen elegendő hely számukra. A fogeltávolítás műtéti beavatkozás, erre mind a páciensnek, mind az orvosnak fel kell készülnie, testben, műtéti technikában és lélekben egyaránt. Erősen gyulladt bölcsességfog eltávolítás esetén első alkalommal a fogorvos antibiotikumot írhat elő, hogy a gyulladás valamennyit csökkenjen a műtét idejére. Az erősen gyulladt fog környezete nehezen érzésteleníthető, így ilyen állapotban műtét csak nagyon ritkán végezhető. A bölcsességfog műtét tökéletesen fájdalommentesen elvégezhető.

Dentists are looking for?

Call us: +36 70 616-8025
or request an appointment online!