KÉNYELMES ÉS JÓL ILLESZKEDŐ FOGPÓTLÁSOK

 

Az élethű kivehető fogpótlások egyik legnagyobb előnye, hogy viselésük kényelmes, mert jól illeszkedik az ínyhez és az állkapocshoz. A lenyomatvételnél kifejezetten figyelünk minden egyes ívre, amihez fogsornak illeszkednie kell. A művelet során folyamatosan kommunikálunk páciensünkkel, hogy minél pontosabb, élethűbb kivehető fogpótlást készíthessünk részükre.

ÉLETHŰ KIVEHETŐ FOGPÓTLÁSOK

 

Magyarországon ugyanolyan eszközökkel és technológiával, ugyanolyan minőségű munkát végeznek szakképzett fogorvosaink mint az ausztriai rendelőinkben! Ennek köszönhetően készülnek, kiváló minőségű és élethű kivehető fogpótlások.

 

Számunkra és pácienseink számára is óriási előnyt jelent, hogy saját, jól felszeret fogtechnikai laboratóriumunk van, ahol – a saját igényeinket túl – más magyarországi és ausztriai fogászatok részére is készülnek fogpótlások.

 

Az általunk készített élethű kivehető fogpótlások biztosítják a természetes rágás élményét és visszaadják az arc eredeti formáját.

OLCSÓBB ÉS GYORSABBAN ELKÉSZÜL

 

A fix fogsorokhoz képest az élethű kivehető fogpótlások árai jóval alacsonyabbak, és sokkal gyorsabban elkészülnek, tartósságuk mégis messzemenően megelőzheti egyes koronák vagy hidak, esetleg fix pótlások tartósságát is.

Élethű Kivehető Fogpótlások Kezelések

Kezelési csomagjainkat korábbi pácienseink igényeinek figyelembe véve állítottuk össze!

Ez mind benne van az árban!

Állapotfelmérés

Konzultáció

Kezelésiterv készítés

Lenyomatvétel, tervezés

Teljes kivehető műfogsor

Ingyenes kontrollok

Rugalmas Valplast fogsor

Részleges fogpótlás

Fogsorpróba

Műfogsor igazítások

Harapás finomhangolása

Élethű Kivehető Fogpótlások árai

Teljes fogsor (alsó vagy felső)

Új, kivehető teljes fogsorához most rendkívül kedvezményes áron juthat hozzá.

 

Kedvezményes ár: 135 000 Ft 

 

Időpontot kérek!
100% MINŐSÉGI GARANCIA

 

Az elvégzett fogászati beavatkozásokat ellenőrizni kell, nem merül-e fel valamilyen nemkívánatos elváltozás. Amennyiben az ingyenes felülvizsgálaton olyasmi derülne ki amire garanciát vállalunk, a probléma megszüntetése szintén ingyenes.

KETTŐ AZ EGYBEN GARANCIA

 

Mindent megteszünk, hogy pácienseink kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a kezelések alatt. Ezért  is biztosítunk dupla garanciát!

GYAKORLATI ÁRGARANCIA

 

Biztos lehet benne, hogy a legjobb áron nálunk kapja a különböző fogászati kezeléseket. Amennyiben más Budai fogászati magánrendelőtől kedvezőbb ajánlatot kapna, akkor a kedvezőbb áron vállaljuk a kezelését!

Fogpótlás 5 nap alatt

Vonzó mosolyra vágyik?

Hívjon minket az alábbi telefonszámon, vagy foglaljon időpontot online, és kollégánk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Tel.: +36 70 616-8025

A kezelés lépései

Az élethű, kivehető fogpótlás csak egy döntésnyi távolságra van!

IDŐPONTKÉRÉS

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és munkatársunk előjegyzi Önt egy konzultációra.

LENYOMATVÉTEL

 

A konzultációt követően lenyomatot készítünk, majd megtervezzük új fogsorát.

FOGPRÓBA

 

Az elkészült fogsort a fogpróbán még igazítjuk, és tökéletesen beállítjuk a harapását.

EGÉSZSÉGES MOSOLY

 

A kezelés után egy ingyenes kontrollon ellenőrizzük, hogy új fogsora megfelelően használható.

Gyakori kérdések

Pontos válaszok az élethű kivehető fogpótlások-kal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

Mit nevezünk élethű kivehető fogpótlásnak?

Kivehető pótlásnak nevezzük azokat a teljes vagy részleges műfogsorokat, melyek nem csavarral vannak rögzítve a páciens állkapcsához. Ez egy sokkal olcsóbb és biztosabb módja a a fogpótlásnak. Könnyebben tisztíthatóak, jól illeszkednek, kényelmesek, tartósak és nem utolsó sorban jóval élethűbbek, mint korábbi társaik. Fogsorainkat precíz osztrák technológiával készítjük.

Miért forduljak Önökhöz?

Mert a legkiválóbb szakorvosokkal, a legmodernebb technológiákkal dolgozunk. Számunkra a minőség az első, amiből nem engedünk. Fogászaink kifejezetten esztétikus, választható színű és formájú fogakkal, akár egyéni fogfelállítással (torlódás, foghézagok) – készítik el a részleges vagy teljes fogpótlást, hogy minél természetesebb legyen a végeredmény. Fogorvosaink a precíz tervezést követő finomításoknak köszönhetően a fogak tökéletes rágást és kényelmet biztosítanak.

Mi az a részleges fopótlás?

Akkor használjuk a részleges kivehető pótlást, ha a maradékfogak elhelyezkedése és száma miatt nem lehetséges a fix, teljes rögzített fogpótlás. A részleges fogpótlás elkészítése hasonló a teljes pótláséhoz: először lenyomatot veszünk, ennek alapján a fogtechnikai laborban elkészítjük Önnek a részleges fogsort, amit a maradékfogakhoz kapcsokkal, csúsztatóval vagy más módon csatlakoztatunk.

Miért jó a Valplast fogsor?

A Valplast fogsorok olyan élethűek, természetesek, hogy senki sem veszi észre viselésüket. Mindemellett maximálisan kényelmesek, sokkal könnyebben megszokhatók, mint rögzített társaik. Nagyobb stabilitással, tapadással rendelkeznek a merev fogpótlásokhoz képest. Kopásállóbbak és tartósabbak, leejtéskor nem törnek el. Vékonyabbak, rugalmasak, hajlékonyak. Fémmentesek, ezért fémallergiásoknak is kiválóak, a fogsorok teljesen antiallergének. Drótkapcsok helyett, áttetsző rögzítéssel rendelkeznek.

Fogorvost keres?

Hívjon minket: +36 70 616-8025
vagy kérjen időpontot online!