Azonnal Terhelhető Implantátum

Azonnal Terhelhető Implantátum 

Azonnal Terhelhető Implantátum – Egy életre szóló fogpótlás 5 nap alatt! 

Nagymamáink idejében a kivehető, esetleg időnként evés vagy beszéd közben magától kipottyanó műfogsor, illetve az eltakart mosoly volt az egyedüli opció hiányzó fogsor esetén. Ma már ennél sokkal kényelmesebb, esztétikusabb és életre szóló fogászati megoldás pótolhatja Önnek azt, amit az idő elvett. Olvassa el az alábbi írásunkat, melyben valamennyi kérdésére választ kap a fogimplantátumokról, főként a leggyorsabb, kiemelkedően biztonságos és fájdalommentes megoldásról, amely az  Azonnal Terhelhető Implantátum 

Mi is az a fogászati implantátum?

A fogászati implantátum olyan biokompatibilis anyagból készített műgyökér, mely teljes mértékben képes helyettesíteni a valódi foggyökeret. Anyaga a legtöbb esetben tiszta, ötvözetlen titán. Ha allergiája van különböző fémekre, aggodalomra akkor sincs ok: a titánt teljes mértékben elfogadja az emberi szervezet, allergia, kilökődés még soha nem fordult elő.

Azonnal Terhelhető Implantátum

Milyen problémákra nyújt megoldást a fogászati implantátum?

– Ha Önnek egy vagy több foga hiányzik, és nem szeretné ép fogait lecsiszoltatni vagy protézist hordani. Mielőtt az implantálás forradalmasította volna a fogpótlást, addig egyetlen fog hiánya esetén a mellette lévő két egészséges fogat kellett „feláldozni”, le kellett őket csiszolni, mivel azok a fogak adták a stabilitást a fogpótlás számára.
– Ha úgy érzi életminősége megváltozott, mert kivehető fogpótlása kényelmetlen, nem tud megbarátkozni vele, mindig mozog, kellemetlen helyzetekbe hozza.
– Ha régi hídja cserére szorul, de az alatta lévő fogak már nem alkalmasak további ellátásra.

Miért döntsön az implantátum beültetés mellett?

– Hatására javul a rágás és a beszéd.
– Mivel a rágás segíti az emésztést, a gyomorpanaszok is csökkennek.
– Komfortérzést biztosít, mindamellett növeli az önbizalmat.
– Előnyére változtatja az arc esztétikáját, fiatalosabb külsőt kölcsönöz.


Amit az Azonnal Terhelhető Implantátum  Rendszeréről tudni érdemes

Gyors, biztonságos, fájdalommentes, továbbá kedvező ár-érték arányú! A „Vér és fájdalommentes” fogpótlás azonnal terhelhető implantátumokkal valósul meg, alig egy hét alatt. Ami már önmagában elég ahhoz, hogy világszerte több mint 100.000 páciens válassza a 21. századi orvostudomány egyik legmodernebb fogpótló eljárását.

Sikerét mindenekelőtt a gyorsaságának köszönheti, hiszen a mai rohanó világban kinek van ideje, kedve fogatlanul otthon ülni heteket, hónapokat a csontosodásra és fogpótlásra várva? Az azonnal terhelhető implantátum eljárása során a páciens általában 5 munkanapon belül egy, az igényei szerint elkészült fogpótlással hagyja el a rendelőt.

Az Azonnal Terhelhető Implantátum előnyei – Amiért érdemes mellette dönteni:

– A módszer legnagyobb előnye, hogy a kényelmetlen kivehető fogsor használata még átmenetileg sem szükséges.
– A foghúzást követően azonnal elkezdődhet az implantáció, nem kell kivárni a seb begyógyulását sem.
– Több lépcsős, hatékony fájdalomcsillapítás!
– Kíméletes műtéti beavatkozás! A vágások, a mély sebek, valamint a varrás is elkerülhető. A fogíny felvágása helyett az íny átfúrásával hozzuk létre az implantátum számára a kívánt üreget a csontban.
– Olyan páciensek is elláthatók fogászati implantátumokkal, akiket a hagyományos módszerekkel dolgozó fogorvosok, szájsebészek eltanácsolnának vagy csak hosszas, bonyolult műtétsorozattal tudnának ellátni.
– Jelentős csonthiány esetén is alkalmazható! Nincs szükség csontpótlásra, műtéti úton beépített mesterséges csontpótlók alkalmazására, ami jelentősen csökkenti a beavatkozás árát.
– Teljes szájrehabilitáció (alsó és felső fogsor) akár 5 munkanap alatt elkészülhet!
– A beültetett implantátumok azonnal terhelhetők!
– Nem kell megvárni a 3-6 hónap csontosodási időt!
– Esztétikus fogpótlást biztosít: az azonnali terhelésű implantáció meghagyja az íny eredeti vonalát.
– Nincs szükség kiegészítő elemekre, az implantátum egy részből áll!
– A jelentéktelen beavatkozás miatt gyors a gyógyulási idő!
– A gyors beültetésnek köszönhetően megállítja a foghúzás után szokásos, néhány hónap alatt bekövetkező csontfelszívódást.
– Az emberek 99%-ánál alkalmazható.
– Újra élvezheti a társasági életet és nem kell aggódnia a rágás közben elmozduló fogsor miatt!

 

Alkalmazható-e az Én esetemben az Azonnal Terhelhető Implantátum ?

Igen! Kutatásaink, statisztikáink azt bizonyítják, hogy a páciensek 99%-ánál alkalmazható, és nem kizáró ok a cukorbetegség és a dohányzás sem.

Hogyan zajlik és mennyi ideig tart a teljes kezelés?

Az első személyes találkozó alkalmával történik a konzultáció, illetve az általános állapotfelmérés, ilyenkor egy panoráma röntgenfelvétel is készül. Ez alapján meggyőződünk arról, hogy hová helyezhetők be az implantátumok. Ekkor tisztázzuk a fogpótlás várható költségeit, és a kezelések menetét, megbeszéljük az időpontokat.

A következő alkalommal a páciens több lépcsős helyi érzéstelenítést kap, majd következik a protetikai ellátásra alkalmatlan fogak eltávolítása és az implantátumok behelyezése. A műtét után azonnal megtörténik a lenyomatvétel is.

Ezután újabb panoráma röntgen következik, melyen már láthatóak a behelyezett implantátumok is. A levett mintát elküldjük a fogtechnikai laboratóriumunkba, ahol a kollégák azonnal elkezdik az új fogmű elkészítését. A páciensnek antibiotikumot és fájdalomcsillapítókat írunk fel, ellátjuk műtét utáni hasznos tanácsokkal, majd a következő találkozóig elköszönünk.

A harmadik találkozáson, a műtét utáni napon vázpróba következik, ami után a fém vázat visszaküldjük a laborba, hogy elkészítsék rá a fogakat.

A következő napon a fogpróba/nyerspróba történik. Az okklúzió és a harapási magasság finomítási is megtörténik.

Általában az 5. napon kerül sor az implantátumokon rögzített fogsor átadására, és Ön végleges, vagy hosszú távú ideiglenes fix pótlással távozhat. (Ha Ön számára kezelőorvosa ideiglenes fix pótlást tud csak beépíteni, azt 6 hónap múlva az Ön elvárásainak még jobban megfelelő pótlásra cseréli ki, de ezért a végleges fogsorért külön fizetni kell.)Az egészség nem várhat!

Számos esetben az anyagi helyzetünk akadályoz meg bennünket abban, hogy minőségi magán-egészségügyi ellátást vegyünk igénybe. Legtöbb esetben ilyenkor halogatunk, vagy ami még rosszabb, lemondunk a vizsgálatról, kezelésről. Szerencsére már van más lehetőség, melynek köszönhetően gyorsabban vehetjük igénybe a kívánt fogászati kezelést, és a pénz miatt sem kell aggódnunk.

Folyamatosan bővül a személyi kölcsönök piaca, minden harmadik ember igénybe is vette már az élete során. A személyi kölcsönnel rendelkezők fele szerint ma már az élet természetes része a hitel. A bankok adatai alapján a személyikölcsön-igénylők esetében a három legnépszerűbb hitelcél az autóvásárlás, az ingatlanfelújítás, illetve a korábbi hitelek kiváltása. Autóvásárlásra az ügyfelek 30 százaléka, felújításra 26 százalék, hitelkiváltásra pedig 21 százalék igényel pénzt. Sokszor háztartási gépeket is ebből vásárolnak, de mi a helyzet az egészségünkkel? Megdöbbentő, de a magyarok a felvett személyi kölcsönök alig több, mint 1%-át fordítják az egészséggel kapcsolatos kiadások fedezésére, például drágább fogászati kezelések finanszírozására. Törődjön többet Önmagával és ne feledje: Az egészség mindennél fontosabb!

Tehát a fent olvasottakból megtudhattuk, hogy miért az Azonnal Terhelhető Implantátum  a leginkább ajánlott fogpótlási mód pácienseink számára. Gyors, fájdalommentes, nincs vérzés, nincs vágás, akár 5 napon belül önfeledten mosolyoghat, kínos szájtakargatás nélkül, s ami szintén nagyon fontos: jelentős csonthiány esetén is alkalmazható!

Hogyan lehet Önnek is újra ragyogó mosolya akár 5 nap alatt?

Kérjen időpontot még ma!

idopontkeres