A DENTALUNION szájsebészet rendelkezik azzal a tudással, tapasztalattal és fogászati eszközökkel, hogy segítségünkkel ismét szép, tökéletesen funkcionáló fogazata legyen. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

DENTALUNION Szájsebészet Az Önfeledt Mosolyért

Az egészséges mosoly általános egészséget sugároz, a DENTALUNION szájsebészet segíthet!

Tagadhatatlan, hogy a mosolygás az emberi személyiség egyedülálló vonása. A mosolygó ember a kiegyensúlyozottság, az általános egészség benyomását kelti környezetében. Noha ezt az állítást szinte mindenki elismeri, időnként gondban vagyunk a mosolygást illetően, még ha egyébként szívesen tennénk is, mert a fogazatunk állapota ezt egyszerűen nem teszi lehetővé számunkra. Akinek ínybetegsége, fogszuvasodása, foghiánya vagy elszíneződött fogai vannak, az nem engedheti meg magának, hogy mosolyával keltsen pozitív benyomását másokban. Ezen a kellemetlen állapoton segíthet a DENTALUNION Szájsebészet.   A fentebb leírtakkal küzdők szinte mindegyike tudja, problémájára van megoldás, csupán lépnie kellene, azaz fogorvoshoz kellene fordulnia. A cselekvés-gyilkos halogatás egyik leggyakoribb áldozata a fogazatunk, az azzal való törődés. Pedig a legtöbben még azzal is tisztában vannak, hogy a fogászati problémák egyrészt nem oldódnak meg maguktól. Másrészt, ami még ennél is rosszabb, minél tovább halogatják, annál kellemetlenebb és drágább a kezelés. Továbbá azt is fontos megemlíteni, hogy az elhanyagolt szájhigiénia és fogazat számtalan más betegség kiváltója lehet.   Legtöbbünk számára óriási visszatartó erő a fogászati kezelések okozta kellemetlenségtől, fájdalomtól való félelem, illetve a korábban átélt rossz tapasztalatok. Pedig a mai modern érzéstelenítési és kezelési módszerek, valamint fogászati eszközök használatával valamennyi fogászati kezelés fájdalommentessé tehető.   Miután a fájdalomtól nem kell tartanunk, s miután tudjuk, hogy az egészséges, szép fogazat és mosoly egyik fontos előfeltétele az egészséges, hatékony életmódnak, a sikernek, csak el kell határoznunk magunkat. Az első és legfontosabb lépés, amit meg kell tennünk, az időpontkérés, egy ingyenes, semmire nem kötelező konzultációra.   A konzultáció során a DENTALUNION Szájsebészet dentoalveoláris sebésze vagy konzerváló szakorvosa a helyszínen készült panoráma röntgenfelvételt készít. Ennek, valamint a fogazat megvizsgálása alapján felállítja a diagnózist, amit közérthető módon közöl a pácienssel. Ezután a körülmények és az anyagi lehetőségek figyelembevételével kiválasztják a legoptimálisabb megoldást. Miután ez megtörtént, a páciens kezelési tervet és árajánlatot kap, amire általában egy héten belül kell reagálnia.   A DENTALUNION szájsebészet szakorvosai nagy tapasztalatú, hosszú évek gyakorlatával rendelkező szakemberek. Az a szájsebész, Dr. Fazekas Nóra, aki az Azonnal Terhelhető Implantátum fogpótlásokat végzi, rendszeresen tart előadásokat és konzultációkat a témában rendezett nemzetközi konferenciákon!   Pácienseink számára megnyugtató körülményt jelenthet a tény, hogy minden munkánkra dupla garanciát vállalunk, ami minőségi és egyben ár garanciát is jelent!   A DENTALUNION Fogszakorvosi és Szájsebészeti Központ széleskörű fogászati kezelést ajánl páciensei részére, ezek közül emelünk ki néhányat az alábbiakban.  

  • A DENTALUNION szájsebészet specialitása az ideiglenes vagy végleges fogpótlás 5 nap alatt, Azonnal Terhelhető Implantátum, svájci technológia és alapanyagok felhasználásával. Ez a fajta implantációs fogpótlás azoknál is lehetséges, akiknél jelentős csonthiány van. Nem jár komolyabb sebészi beavatkozással, teljesen fájdalommentes és mindössze egy hét alatt elkészülhet egy teljes szájrehabilitáció! (Alsó és felső fogsor)

 

  • Az élethű kivehető fogpótlások egyik legnagyobb előnye, hogy viselésük kényelmes, mert jól illeszkedik az ínyhez és az állkapocshoz. Higiénikusak, tisztántartásuk egyszerűen és hatékonyan megoldható. A lenyomatvételnél kifejezetten figyelünk minden egyes ívre, amihez a fogsornak illeszkednie kell.

 

  • A DENTALUNION szájsebészet fontos része klinikánknak. Szájsebészeti műtétre olyan fogbetegségeknél van szükség, amelyek járóbeteg ellátásban, helyi érzéstelenítés mellett vagy rövid altatásban elvégezhetők. Ilyenek például mindenekelőtt az implantátum beültetés, gyökéreltávolítás fogóval vagy feltárásban, rendellenes helyzetű fogak eltávolítása. Továbbá,  lágyrész-, ciszták -, csontkinövések eltávolítása, továbbá különféle gyulladások ellátása, a tüneti kezeléstől az oki terápiáig.

 

  • A helyes szájhigiénia, egészséges ínyt és fogazatot jelent. A DENTALUNION egy mindenki számára megengedhető, szájhigiénia akció keretében kíván segíteni azokon, akik felelősséget éreznek a saját egészségükért és tenni is akarnak érte! A szájhigiéniai csomag az alábbi kezeléseket foglalja magába: Fogkőeltávolítás, fogtisztítás, plakkfestés, polírozást, ajándék fogkefe és személyre szóló, száj higiénés tanácsadás. Ugyancsak része a csomagnak valamint a szájápolási eszközök és azok szakszerű használatának bemutatása.

 

  • A DENTALUNION kétféle fogfehérítési megoldást ajánl páciensei részére. Az egyik a ClearWhite Oxygen rendelői fogfehérítés, amit fogászati rendelőnkben, szakképzett dentál higiénikus végez, orvosi felügyelet mellett, így biztos lehet abban, hogy a kezelés közben fogzománca sértetlen marad. Ez a fajta kezelés egyetlen alkalommal, 3×15 perc időtartamban történik.

  A másik, általunk ajánlott Opalescence fogfehérítés otthon végezhető és 1-2 hetet vesz igénybe. Fogfehérítés ellőtt mindenképpen ajánlott a fogkövet eltávolítani, amit az Ön kívánságára szakorvos is végezhet.   A fentiekben csak néhányat emeltünk ki a DENTALUNION szájsebészet és konzerváló fogászat kezelései közül, azonban bármilyen fogászati problémával bizalommal fordulhat hozzánk. Használja ki az alkalmat, korlátozott ideig ingyenes, semmire nem kötelező konzultációt ajánlunk jelenlegi és jövőbeni pácienseink részére, amibe a szükségszerinti panoráma röntgenfelvétel is beletartozik. Kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot még ma! Telefon: +36 70 318 858, email: info@dentalunion.hu vagy az Időpontkérés: https://dentalunion.hu/online-idopontkeres/